Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez lányok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Szerintem nincs gond az arcommal, de mondjuk, hogy átlagos. Testalkatom közép magas, sportos és olyan szállkás, hogy ilyen még nem jött szembe velem. Nem vagyok bunkó, de nyálgép sem. Nem volt még barátnőm. Miért lehet az, hogy akik próbálkoztak eddig, jónéhányan, mind dagik vagy túlsúlyosak voltak. Volt olyan is amikor a lány ismerőseim megtudták, hogy ki próbálkozott be nálam kinevették a csajt, hogy mégis, hogy gondolta. És nem értem, hogy miért pont nálam próbálkoznak, szerintem volt olyan köztük akinek én voltam élete egyetlen próbálkozása. Az biztos, hogy nem én lettem volna a legrosszabb pasi a környezetükben inkább a másik végletbe tartoztam. Ők reménytelenül is, de nálam próbálkoztak, viszont a csinos lányok egyáltalán nem próbálkoznak. Persze nekik ott van az, hogy a pasik körülrajongják őket, de még véletlen sem közelített egy sem. Volt ahol nekem tetszőnél próbálkoztam, de nem jött össze. Bár a kérdésemhez ez igazából nem lényeg. Nem tudom, hogy miért én vagyok az akinél próbálkozgatnak a nők, de mind dagadt. Miért én vagyok az akire a női becsületüket feláldozzák. Ebből azt gondolnám, hogy vagyok olyan jó pasi, hogy megéri nekik ez a próba és nem számít, ha el is bukják. De akkor meg érthetetlen, hogy a csinosabbaknak miért nem kellek ennyire. Attól, hogy egy nő csinos vagy duci mindkettő jó pasit szeretne magának.
2015. szept. 20. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem annyira nem vagy jó pasi akkor mégse... :D nem vagy helyes, nem vagy magas se, a szálkás az lehet vékony is. lehet azok a lányok vannak a te szinteden akiket te elhajtasz
2015. szept. 20. 14:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Nektek hány centitől magas valaki?
2015. szept. 20. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:

nem fair (de hol az az élet?) de szép lány vagyok, és tényleg nagyon ritkán kezdeményezek. a legtöbbször a nekem tetsző srác úgyis fog kezdeményezni nálam. szóval érted, ha az embernek van lehetősége valamire, akkor nem fogja a nehezebb utat választani.. :D emberek vagyunk, ez van.

látod, te is így állsz hozzá, hogy annak örülnél, ha nálad kezdeményeznének (olyanok, akik neked tetszenek) így neked nem kellene. csak ugyebár erre nem túl sok lehetőség van.

másik dolog, hogy ha tetszik egy srác, de totálba nem kezdeményez, akkor elkezdek jeleket adni. szemkontaktus, gyakori mosolygás, érintések..ha ezek után sem tesz semmit, akkor hagyom a dolgot. szóval lehetséges, hogy te nem veszed a lapot...

szóval a megoldás: kezdeményezz te, és ne sírj a sarokban fél évig egy visszautasítás után.

(ja igen, egyébként amilyen undorító lenéző módban beszélsz a molettebb lányokról, meglehetősen nagy tahónak tűnsz..én nem adnék neked esélyt. vigyázz, a legtöbb normális lány ezt megérzi)

2015. szept. 20. 15:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem sírok a visszautasítástól. Nem vagyok bunkó paraszt, csak írásban nehéz máshogy kifejezni azt, hogy valaki 180cm magas és 140 kiló a molett ide már nem elég. A kérdésemnek egyébként nem az volt a lényege, hogy azt várom, hogy kezdeményezzenek nálam a nők és ez nem történik meg, hanem az, hogy csak a molettek teszik ezt, tizesével.
2015. szept. 20. 20:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 20. 20:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit a magasságomról amit nem írtam le, de látom, hogy nem nagyon ment át. 185cm. Nekem ez középmagas. Van akinek ez alacsony van akinek magas. Nekem ez középmagas, mert én a többi értéket vagy kisebbnek vagy nagyobbnak látom.
2015. szept. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!