Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akik tudják magukról, hogy nagyon szépek?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon szép nőies lányok a húszas éveik elejéről. Szép, csinos, vékony... Azt szeretném kérdezni tőlük, hogy csak olyan férfival hajlandóak összejönni, aki külsőre az ő kategóriájukban van? Tehát csak a szintén nagyon jóképű sportos adoniszoknak van esélyük vagy a nem ennyire jó pasiknak is? A srácok részről vonatkoztassunk el a vagyoni helyzetüktől. Olyan válasz nem érdekel, hogy igen van esélyük, ha gazdagok.
2015. szept. 19. 19:10
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Én szép vagyok. Mármint én magam is szépnek tartom magam, de a visszajelzés is az, hogy jól nézek ki. Voltam már együtt olyan pasival, akire azt mondták, hogy a szintemen aluli, bár én sosem láttam volna, hogy az lenne, vagy hogy ez egyáltalán fontos lenne.

Volt már velem egymagas barátom is, volt egy fejjel magasabb, túlsúlyosabb pasim is, volt kicsit alcsonyabb, izmos-jóképű pasim is, volt európai, közel-keleti, ázsiai pasim is. többre volt, aki azt mondta, hogy méltatlan hozzám, de igazából engem ez mindig nagyon zavart, elvégre én vagyok/voltam velük, és ha én jól éreztem magam velük, sőt sokszor kifejezetten szerettem megjelenni velük, akkor abszolút nincs szükségem arra, hogy más mondja meg, hogy néz ki a párom.

2015. szept. 19. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szépnek tartom magam, illetve visszajelzések alapján is szép arcom van. Az alkatomat illetően csinos, sportos vagyok, persze nekem is lehetne jobb fenekem, combom. Ennyit magamról.

Mindegyik barátom nagyon helyes volt számomra, a mai napig is helyesnek tartom őket, tehát a szakítással ez nem változott.

Nos az elsőnél senki nem értette miért vagyok vele.. Szerintem helyes volt, de a barátnőimnek egyáltalán nem tetszett. Szerintük sokkal jobbat is kaphattam volna.

Ő elég sportos alkatú volt egyébként. Széles vállak és imádtam a mellizmát.

A második soha nem sportolt, elég mackós alkat volt, el volt hízva. Nem durván, de ez már az a kategória amire azt mondják, hogy el van hízva. Engem ez sosem zavart, mert a személyiségével teljesen levett a lábamról. Arcra megint csak helyesnek tartottam, de erről is elég megosztott volt a vélemény, ami másokat illet.

A párom pedig kézilabdázó, magas, széles vállakkal, ő elég kisportolt. Mikor megismertem akkor egyáltalán nem tartottam helyesnek, nem tetszett, de 2 év alatt megismertem, megkedveltem és elkezdett tetszeni. Aztán mindketten szinglik lettünk és rövid időn belül összejöttünk. Nem is értem miért nem találtam helyesnek korábban. Imádom a szemét és a mosolyát például.

Ez azt hiszem elmondja rólam azt, hogy nem csak a kisportolt testű adoniszoknak adok esélyt.

2015. szept. 19. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyébként az első akiről írtam, ő volt az első nagy szerelmem, 1 évig voltunk együtt, de nagyon naiv voltam és vak, egyáltalán nem illettünk össze.

A másodikkal elég komoly kapcsolat volt 4 évig voltunk együtt, ebből kb 3 évet éltünk együtt. Az ő részéről elmúltak az érzelmek, ezért lett vége.

A párommal pedig megint csak komoly, régóta együtt vagyunk, nemsokára esküvő.

Akik előttük voltak, ők velem egy magasak voltak. Ez az egyedüli ami zavar egyébként, számomra fontos, hogy magasabb legyen nálam egy jó fél fejjel. Mondjuk ez annyira nem nehéz mert 168 vagyok.

2015. szept. 19. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért azt megjegyezném, mint észrevételt, hogy az előző/aktuális barátok felsorolásánál sosem szerepel vékony férfi, vagy izmos, sportos vagy túlsúlyos. Szóval ez már leszűrhető innen, hogy úgymond dagadtan is könnyebb nőt találni mint vékonyan.
2015. szept. 19. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves1# :)

Felmerült nekem a válaszod olvasása közben egy kérdés. Neked hány barátod volt eddig? Illetve szabad-e megtudnom a korodat? :)

2015. szept. 19. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

:) "#1" -Ja, hát kb 35-45 éves, és leszopta már a fél világot. Kedves 1-s egyedül fogsz meghalni, de az a fogalom és vágy hogy családi harmónia, az olyan messze van tőled, mint Makó Jeruzsálemtől.

És kedves kérdező, a nagyon szép és csinos nők azok általában "lenézik" a kevésbé helyes pasikat, kivéve ha BMW és 100M-i vannak, Itt helyes nők? Persze, kb 120Kg-nál kezdődnek és/vagy 2-3 gyerekkel, ezek mind szépek és csinosak. Csak a kutyának nem kellenek.

2015. szept. 19. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szépnek tartom magam, visszajelzések alapján a többi embernek is tetszem. Mondjuk kifejezetten nőies nem vagyok, inkább átlagosan öltözködöm, de nem igénytelenül.

Egyáltalán nem csak az "adoniszoknak" van esélye. Nem mondom, hogy egyáltalán nem számít a külső, mert ez nem igaz, de nem vagyok válogatós sem. Nyilván van olyan ember, akivel nem jönnék össze csak a külseje miatt, de kevés. A testalkat nem annyira érdekel, csak elhízott ne legyen. Most pl. egy nagyon vékony, egyáltalán nem izmos fiú tetszik. Az kifejezetten nem szimpatikus, ha valaki sokat kondizik, meg mindenféle fura étrendkiegészítőkkel tömi magát. Igazából ha szimpatikus egy fiú, akkor egyre helyesebbnek látom, ahogy egyre jobban megkedvelem. Szerintem ahhoz képest hogy én hogy nézek ki, nagyon is alacsonyak az elvárásaim külső tekintetében. (Más dolog, hogy belső terén meg magasak.)

2015. szept. 20. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!