Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez lányok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Szerintem nincs gond az arcommal, de mondjuk, hogy átlagos. Testalkatom közép magas, sportos és olyan szállkás, hogy ilyen még nem jött szembe velem. Nem vagyok bunkó, de nyálgép sem. Nem volt még barátnőm. Miért lehet az, hogy akik próbálkoztak eddig, jónéhányan, mind dagik vagy túlsúlyosak voltak. Volt olyan is amikor a lány ismerőseim megtudták, hogy ki próbálkozott be nálam kinevették a csajt, hogy mégis, hogy gondolta. És nem értem, hogy miért pont nálam próbálkoznak, szerintem volt olyan köztük akinek én voltam élete egyetlen próbálkozása. Az biztos, hogy nem én lettem volna a legrosszabb pasi a környezetükben inkább a másik végletbe tartoztam. Ők reménytelenül is, de nálam próbálkoztak, viszont a csinos lányok egyáltalán nem próbálkoznak. Persze nekik ott van az, hogy a pasik körülrajongják őket, de még véletlen sem közelített egy sem. Volt ahol nekem tetszőnél próbálkoztam, de nem jött össze. Bár a kérdésemhez ez igazából nem lényeg. Nem tudom, hogy miért én vagyok az akinél próbálkozgatnak a nők, de mind dagadt. Miért én vagyok az akire a női becsületüket feláldozzák. Ebből azt gondolnám, hogy vagyok olyan jó pasi, hogy megéri nekik ez a próba és nem számít, ha el is bukják. De akkor meg érthetetlen, hogy a csinosabbaknak miért nem kellek ennyire. Attól, hogy egy nő csinos vagy duci mindkettő jó pasit szeretne magának.
2015. szept. 20. 11:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
csinos lánynak nem kell próbálkoznia.
2015. szept. 20. 11:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem kell, de szoktak.
2015. szept. 20. 11:36
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
nem hinném :)
2015. szept. 20. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy marha vagy, ha azt hiszed, hogy egy csinos, szép, ápolt csaj oda fog menni hozzád bepróbálkozni. Hol élsz ember? Naná, hogy a dagadt/csúnya csajok mennek oda, akik úgy gondolják sosem vennéd észre őket ha nem állnak előd. De a szép csajok alapból tudják, hogy rájuk csorgatod a nyálukat még ha nyíltan nem is mutatod ki, így hagyják, hogy szenvedj ha nem mersz odamenni, ők nem fognak. Ilyen logikával nem csodálom, hogy nem volt még nőd.
2015. szept. 20. 12:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja és attól, mert szálkás vagy, miért tetszenél a jó csajoknak?

Jóképű vagy? Azt írod átlagos.

Magas vagy? Nem.

Gazdag vagy? Nem.

Híres vagy? Nem.

Intelligens vagy? A kérdésed alapján nem.

Attól, mert van egy 35ös szálkás karod, még a kutyát sem fogod érdekelni, ha a többi tulajdonságod átlagos, bárki ki tudja gyúrni magát.

2015. szept. 20. 12:13
 6/16 anonim ***** válasza:

"viszont a csinos lányok egyáltalán nem próbálkoznak. Persze nekik ott van az, hogy a pasik körülrajongják őket, de még véletlen sem közelített egy sem."

Szerinted ha a csinos lányokat körülrajongják, akkor szükséges lenne számukra, hogy ők menjenek utánad? Elég buta gondolkodás ez.

Próbálkozz te, ne azt várd, hogy téged szedjenek fel.

2015. szept. 20. 12:54
 7/16 A kérdező kommentje:
A kérdés lányokat célzott meg. Nem tudom, hogy az eddigi válaszolók mennyire azok.
2015. szept. 20. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Lányként egyetértek a korábbiakkal. Ha valaki tetszik, menj oda hozzá, ne várd a sültgalambot. Az, aki hozzászokott, hogy őt rajongják körbe, elég valószínű, hogy azt gondolja, ha nem közeledsz hozzá, akkor nem is érdekel téged, így minek égesse magát a nyomulással?

Én alapvetően azt gondolom, hogy nem feltétlenül a férfi dolga a kezdeményezés, de ha te előbb észreveszed a lányt, mint ő téged, akkor elég buta hozzáállás csak várni, hátha feltűnsz neki, miközben van rajtad kívül még jó néhány reménykedő, akik még az is lehet, hogy rosszabb választás, de ők vannak a reflektorfényben, ők helyezik magukat előtérbe, így előbb veszi őket észre a lány, és rád nem fog gondolatot áldozni, mert ha akarnál valamit, lépnél, mint a többiek.

2015. szept. 20. 13:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Ezt értem én persze. Próbálkozok én ott és akkor azzal akivel akarok. Nem ez a gond. Hanem azt nem értem, hogy ezek a dagi lányok miért találnak meg engem. Náluk sikeres vagyok. Másoknál meg nem annyira. Pedig ott is kellene, a dagi és a nem dagi is alapvetően ugyan olyan férfit akar.
2015. szept. 20. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:
A jobb csajok több mindent várnak el
2015. szept. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!