Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néha úgy érzem kellene már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha úgy érzem kellene már valaki, néha pedig hogy tök jól elvagyok egyedül. Mitől van ez? (lent több infó)

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve vagyok egyedül, egy 2 éves kapcsolatnak lett vége anno. Akkor nagyon megvoltam zuhanva, minden ami ezzel jár (fogyás, nincs kedv semmihez) de azóta már felépültem úgy érzem, próbálom magam jól érezni a bőrömben. Azonban amikor ténylegesen egyedül vagyok nagyon jó lenne egy barátnő akit szerethetek. De amikor társaságban vagyok akkor így nincs ez a gondolat a fejemben.

Azonban amikor így ráveszem magam hogy akkor most leszólítok valakit/írok társkeresőn valakinek, akkor úgymond elszáll a bátorságom. Úgy gondolom hogy Interneten talán könnyebben lehet ismerkedni a mai világban. Azonban nem tudom nagyon hogy mit írjak a sima sablonon kívül, de azt meg gondolom már egyből el is utasítják a lányok. Nagyon jó lenne megismerkedni végre valakivel, nagyon szórakozóhelyekre nem tudok járni az egyetem miatt meg nem is vagyok az a nagy bulizós, inkább beülős beszélgetős típus vagyok. Ha valaki úgy gondolja hogy privátban akar tanácsot adni/ismerkedni akkor nyugodtan tegye. Tanácsokat szívesen várok.

21/F

2015. szept. 19. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Hát hogy könnyebb interneten ismerkedni az elég megcáfolható, hiszen azért az internetes társkeresésben a személyes találkozás sokszor okoz meglepetést.. Én azt tapasztaltam hogy túl sok vakvágány van az internetes társkeresésben, amit az ember előbb-utóbb megun... Persze vannak kivételek, de ahhoz azt gondolom nem kis szerencsére van szüksége az embernek. Én személy szerint szívesebben nézek szét a környezetemben és inkább személyesen kezdek ismerkedni az esetleges partnerekkel... ez azért meggyorsítja a dolgot, például elég hamar kiderül ha a viselkedése vagy stílusa nem jön be.. Nem tudom milyen karon tanulsz, de egyetemen általában nagyon könnyű ismerkedni.. egyszerűen odaülsz mellé egy-két órára és beszélgetsz vele kicsit. Nem kell egyből nyomulni csak finoman érdeklődni és akkor elég hamar kiderül az is lehet-e kölcsönös a szimpátia. A szórakozóhelyeket én sem kedvelem, inkább valami egyéb foglalkozásra mennék ismerkedni mint sportesemények, különböző hobbikörök esetleg valami önkénteskedős dolog és akkor már legalább egy közös pont is van amiből ki lehet indulni.. 21/L
2015. szept. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!