Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan férfival, akinek előről hiányzik négy foga?
Szerintem van átmeneti megoldás is, ami sokkal olcsobb, valami akár kivehető potlást, esetleg közvetlen menj el fogtechnikushoz, és az eléggé olcson valami hátul felrögziti a fogaidat, vagy hiddal csinál valamit, de ennek az ára is szerintem 40.000-től 10000-ig van.
Amit Te irtál, hogy implantátumot ültetnek be és akkor arra teszik fel rá a pótlást, ez lenne a legjobb de ez szerintem is nagyon drága, szerintem ez több százezres tétel.. De azért első körben fogtechnikusnál valami megoldást keresnék olcson..
Miért a legdrágább. Elmegy közvetlen fogtechnikushoz és az csinál egy kivehető potlást.. kb. 40.000 és 100.000 ft között.. és azért másabb a megjelenése, főleg elől, csak nincs neki foghiánya.
Most ezen kivül bármit akarna csináltatni az fél millió ft, alaphangon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!