Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés önbizalommal hogyan lehetne valakim? Nem tudom hogy most én lennék ilyen rossz ember hogy még soha senki nem szeretett?
Figyelt kérdés
Mindenkit jobbnak hiszek és gondolok magamnál. Amikor randizom egy fiúval akkor is azt gondolom, hogy úgy se fogok neki kelleni és ez így is lesz. Még is ha meg én szakítok egy fiúval akkor meg azért mert nem foglalkozik velem eleget, csak saját magával. Fogalmam sincs mások szemében hogyan tűnhetnék szerethetőnek.2015. szept. 16. 10:02
21/28 A kérdező kommentje:
Számomra fontos hogy egy férfi hozzám hasonlóan ne legyen a társaság központja, legyen nyugodt, kedves, romantikus. Csak nem engem keresnek a férfiak.
2015. szept. 16. 12:24
22/28 anonim válasza:
Ezek tök pozitív dolgok magadról. ;) Viszont írtad, hogy nem vagy kedves, amit kétlek. Nagyon nőies dolog a kedvesség, és a gyengédség. Ezek egy férfinak nagyon jól tudnak esni egy olyan nőtől, aki ezt őszintén adja. Ha megjátszásból van, az borzasztó. Azt hiszem be lehetsz nagyon zárkózva, és elkeseredett vagy a helyzeted miatt, de ettől még magadon is meglepődhetsz, hogy egy ragaszkodó férfi kihozza belőled, hogy igazi nőnek érzed magad mellette. Pláne ha még az egész hosszútávú, és kölcsönös, akkor máris tárgytalanná válik az, amit a kérdésben kiírtál. :)
23/28 A kérdező kommentje:
Hát jó de valami taszító csak van bennem amik miatt még kapcsolatot sem akarnak velem. Mielőtt kérdeznéd nem mondtak indokokat.
2015. szept. 16. 12:50
24/28 anonim válasza:
Milyen lehetőségek vannak, ahol ismerkedsz? Nem lehet, hogy nem megfelelő a társaság?
25/28 A kérdező kommentje:
Semmilyen lehetőségem sincs. Mint írtam nincsenek barátaim. Akikkel eddig ismerkedtem nagy többségükkel a neten ismerkedtem meg.
2015. szept. 16. 13:00
26/28 anonim válasza:
Amúgy van egy helyzet, ami elgondolkoztató lehet, de az egy kicsit hosszabb. Itt nem akarom taglalni, ha gondolod üzenetben leírom. Írtad, hogy nem szeretnél privátot, úgyhogy eleve nem is akartam ott írni.
27/28 A kérdező kommentje:
Írhatsz privátban.
2015. szept. 16. 13:06
28/28 anonim válasza:
Az nem jo, ha konnyen befolyasolhato vagy. Nem szivesen jarnek ilyen lannyal, hiszen valakitol kapott par kakasos nyalokaert megcsalhatnal..Kezdd el fejleszteni magad gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!