Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés önbizalommal hogyan lehetne valakim? Nem tudom hogy most én lennék ilyen rossz ember hogy még soha senki nem szeretett?
Addig amíg csak a negatívat látod, és nem vagy hajlandó a változásra, tehát a POZITÍV változásra, addig ugyanaz a rossz helyzeted lesz, mint most!
És addig, amíg csak a negatív tulajdonságaidat látod, addig a többiek is csak azt fogják észrevenni.
Olvass sok önfejlesztő, önbizalom növelő könyveket! Menj szépen a könyvtárba és keresgélj!
Vagy változol, vagy ugyanilyen pocsék lesz az életed, mint most!
A döntés csak rajtad áll, nem rajtunk, akik próbálnak rajtad segíteni!
Akkor én értettem félre, bocs. :) Csak próbálom megérteni a helyzeted. Amúgy hidd el (most én férfiszemmel mondom), hogy az, hogy magadat nem látod jobbnak másoknál, az sokkal vonzóbb, mintha lekezelő lennél másokkal, és azt mondanád, hogy te igenis valaki vagy, és becsmérled magad körül az embereket. Szerintem ez abszolút tisztességes hozzáállás, az, hogy nincs elég önbizalmad nem hinném, hogy bármit is visszavenne az esélyeidből, sőt. A pökhendi, nagyszájú lányok sokszor elég taszítóak, hozzájuk jobb, ha nem méred magad.
A másik dolog, hogy azt mondod, még soha senki nem szeretett. Azt hiszem, ha még eddig nem volt meg senkivel az a bizonyos dolog, hogy vibrál a levegő, attól még nem jelenti, hogy nincs is ilyen ember, és nem történne meg ez a közeljövőben.
Ha eddig nem tört össze sok önző, idióta ember, akkor inkább örülj ennek, de tudom ez sovány vigasz, hiszen biztos már egy stabil, normális kapcsolatot szeretnél. De hidd el, hogy ha szerény vagy, és nem vagy elszállva magadtól, az vonzóbb, mintha egomániás lennél.
Most talán igen, de nem valószínű, hogy nagy jövő áll előttük.
Azon is sok múlik, hogy neked milyen elvárásaid vannak egy férfi felé, és milyen jellegű kapcsolatot szeretnél. Úgy értem, milyen legyen az a férfi, tehát neked mik az igényeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!