Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen férfi megtud változni? 24N
Van nekem egy barátom, pár éve ismerem. Nemrég szakított a barátnőjével és szeretne velem lenni...Na de! A kapcsolata alatt nagyon sokszor közeledett felém, és lehet más lányokhoz is, bár ez csupán feltételezés, tehát egyáltalán nem biztos, hogy másnál is próbálkozgatott. Állítása szerint nem.
Ő nagyon közvetlen ember, barátságos, de egyben bizalmatlan is. Nem mondom, hogy szoknyapecér, de megéri a pénzét. Igaz a mostani kapcsolata volt az első komoly és még nagyon fiatalon belevágtak.
Nekem nagyon tetszik meg minden, de nagyon félek, hogy mellettem is lesznek húzásai a hátam mögött. Én az ilyesmit nem tudom tolerálni. Nálam a hűség és a bizalom alapkövei egy kapcsolatnak.
Persze átbeszélnénk mi mindent, meg tisztáznám vele a felállást, az értékrendemet, de tudjátok, mondani bármit lehet.
Én adnék neki egy esélyt.
A szívem hozzá húz, de az eszem fél...

"... és lehet más lányokhoz is, bár ez csupán feltételezés..." Amúgy ez a feltevés honnan jött, hogy más lányoknak is csaphatja a szelet? Ha már most bizalmatlan vagy, mit fogsz csinálni, ha összejöttök? Minden nap balhézni fogsz vele? Vagy eltiltod az összes nőismerősétől?
"... mondani bármit lehet..." Ajaj, nagy itt a baj. Szerintem nem fog ez működni közöttetek, ha magad elé építed az akadályokat. Még nem is vagytok együtt, de már elméleteket gyártasz róla, hogy más nőket is szédít, meg hazugságot feltételezel róla. Itt inkább nálad lesz a gubanc, és nem nála.
#13 Csak szeretem felmérni a helyzetet.
Csak tudod van az a férfi/nő típus, akinek sosem elég 1 ember. Remélem nála nem ez a helyzet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!