Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Iszonyatosan kerek az arcom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan kerek az arcom Egész életemben takargattam a hajammal. EMiatt nem volt még párkapcsolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 16:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
9es hát elég rondák. Csoda!
2015. szept. 14. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, egy lány akinek iszonyatosan kerek arca van, az iszonyatosan aranyos lehet!!! :-) Pont pár napja láttam egy ilyet, húsz percen keresztül mosolyogtunk egymásra a vonaton, iszonyatosan aranyos volt és lángoltak a szemei a szerelemtől!
2015. szept. 14. 17:28
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
101%, hogy nem emiatt volt még párkapcsolatod. Kétlem, hogy bárki azt mondta volna, "Figyelj, nem fog menni, mert akkora a fejed, mint a telihold" :D
2015. szept. 14. 17:30
 14/18 opened paradise ***** válasza:

Az egyik legszebb lány,akit itt láttam,szintén emiatt volt komplexusos,de mégis úgy említem meg,ahogy a mondat elején.

Szóval nem kéne aggódnod :)

2015. szept. 14. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon nagyon kíváncsi lennék rád. Írhatnál privit, és benne egy fotót. Nagy ez az ország, úgysem ismerjük egymást. De ha írsz üzenetet megírom h hol lakom, és te eldöntöd h küldesz-e fotot?

26F

2015. szept. 14. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem emiatt nem volt még párkapcsolatod. Ha fiú lennél, talán elhinném, de lányként nagyon undorítóan kellene kinézned, hogy amiatt ne lehessen pasid.
2015. szept. 14. 18:24
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy hasonló kérdésem lenne nekem is hozzád...

2015. szept. 14. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én párom minden egyes találkozásnál elmondja hogy imádja hogy nem vagyok tipikus lófejű nő,engem is zavart előtte hogy hold fejem van ,de mivel ő imádja a "napocska arcomat" és tényleg aranyosnak ,szépnek tartja ,sokkal könnyebben elfogadom mint azelőtt :)
2015. szept. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!