Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lévő "férfiak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lévő "férfiak" miatt kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap azt hajtogatják, hogy minden nő felszínes, csak a pénzre megy, csak a bunkók kellenek nekik, csak a leghelyesebbre hajtanak, nem értenek semmihez a körömfestésen kívül, buták, mint a föld és hasonló elmés megállapításokat szórnak kérdésekbe, válaszokba egyaránt, míg a többiek bőszen bólogatnak.

Egyre inkább félek tőle, hogy a való világ is ilyenekkel van tele, és az ilyen passzív-agresszív fickókból egyszer csak előbújik ez a gondolkodás, akármennyire is rendesnek mutatják magukat eleinte. Hogy feledkezzek meg ezekről a "remek" tapasztalatokról a férfi nemmel kapcsolatban, vagy hogy kerüljem el, hogy az ilyen emberekkel kerüljek bármiféle személyes kontaktusba?

2015. szept. 13. 14:36
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
83%

# 28

Nem is neked írtam azt a részt, hiszen tőled még nem kaptam olyan üzenetet.

Nyilván a nőkkel vannak ilyen tapasztalataid, mivel ők a célközönséged, náluk próbálkozol. Egyébként az emberek nagy részével van gond, nemcsak a nőkkel, és nemcsak a férfiakkal.

2015. szept. 13. 15:31
 32/46 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekel ez az egész, csinálok magamnak valami édességet, abban nem lehet csalódni :) Az a jó,hogy tonna szám is zabálhatnám,nem hízok tőle :)
2015. szept. 13. 15:32
 33/46 anonim ***** válasza:
61%
Most ebben a kérdésben te is ugyanúgy általánosítasz, mint ôk.
2015. szept. 13. 15:32
 34/46 anonim ***** válasza:
Kérdező neked is csináljak valamit? :)
2015. szept. 13. 15:33
 35/46 anonim ***** válasza:
16%
Rondának ronda vagyok,emiatt nincs barátnőm, de buta nem vagyok, azért mert reálisan gondolkodom ne legyek már buta!
2015. szept. 13. 16:55
 36/46 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de hogyha egy nőnél sincs sikerem, akkor ott nem a nőkkel van a probléma...
2015. szept. 13. 17:40
 37/46 anonim ***** válasza:
96%

Jaj a Zokogó Testvériség! :D

Valamelyik nő nevbezte így el őket, én sírtam rajta, használjuk mind ezt a gyűjtőnevet rájuk. Egyből tudtam kikre célzol.

Egyébként igazuk van az ide író lányoknak és értelmesebb fiúknak, szerencsére nem velük van tele a világ, ne is bosszantsd magad, menjen nekik a lepontozás, és ennyi. Érdemben egyik se szólt hozzá még semmihez.

2015. szept. 13. 17:43
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
"menjen nekik a lepontozás és ennyi". Igen, tényleg, csicska gyerek? Te mihez szóltál már hozzá érdemben? Csak nyalizol itt a nőknek,hogy hátha megszán valamelyik, és nem kell magányosan hokiznod. Csicska semmi ember!
2015. szept. 13. 18:18
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hajtogatom semmi negatívumot itt. Nem ezért vagyok itt.
2015. szept. 13. 21:14
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Azzal,hogy lepontozgattok,csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt :)
2015. szept. 13. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!