Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalon lévő "férfiak" miatt kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől. Mit tegyek?
Egész nap azt hajtogatják, hogy minden nő felszínes, csak a pénzre megy, csak a bunkók kellenek nekik, csak a leghelyesebbre hajtanak, nem értenek semmihez a körömfestésen kívül, buták, mint a föld és hasonló elmés megállapításokat szórnak kérdésekbe, válaszokba egyaránt, míg a többiek bőszen bólogatnak.
Egyre inkább félek tőle, hogy a való világ is ilyenekkel van tele, és az ilyen passzív-agresszív fickókból egyszer csak előbújik ez a gondolkodás, akármennyire is rendesnek mutatják magukat eleinte. Hogy feledkezzek meg ezekről a "remek" tapasztalatokról a férfi nemmel kapcsolatban, vagy hogy kerüljem el, hogy az ilyen emberekkel kerüljek bármiféle személyes kontaktusba?
# 28
Nem is neked írtam azt a részt, hiszen tőled még nem kaptam olyan üzenetet.
Nyilván a nőkkel vannak ilyen tapasztalataid, mivel ők a célközönséged, náluk próbálkozol. Egyébként az emberek nagy részével van gond, nemcsak a nőkkel, és nemcsak a férfiakkal.
Jaj a Zokogó Testvériség! :D
Valamelyik nő nevbezte így el őket, én sírtam rajta, használjuk mind ezt a gyűjtőnevet rájuk. Egyből tudtam kikre célzol.
Egyébként igazuk van az ide író lányoknak és értelmesebb fiúknak, szerencsére nem velük van tele a világ, ne is bosszantsd magad, menjen nekik a lepontozás, és ennyi. Érdemben egyik se szólt hozzá még semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!