Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lévő "férfiak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lévő "férfiak" miatt kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap azt hajtogatják, hogy minden nő felszínes, csak a pénzre megy, csak a bunkók kellenek nekik, csak a leghelyesebbre hajtanak, nem értenek semmihez a körömfestésen kívül, buták, mint a föld és hasonló elmés megállapításokat szórnak kérdésekbe, válaszokba egyaránt, míg a többiek bőszen bólogatnak.

Egyre inkább félek tőle, hogy a való világ is ilyenekkel van tele, és az ilyen passzív-agresszív fickókból egyszer csak előbújik ez a gondolkodás, akármennyire is rendesnek mutatják magukat eleinte. Hogy feledkezzek meg ezekről a "remek" tapasztalatokról a férfi nemmel kapcsolatban, vagy hogy kerüljem el, hogy az ilyen emberekkel kerüljek bármiféle személyes kontaktusba?

2015. szept. 13. 14:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

Ismerj meg, nem rinyálok!

Magamat adom és ha észere vesz akkor észre vesz a kiszemelt lány, ha nem akkor erőt veszek magamon és megyek tovább nyitott szemmel egyszer úgy is összefutunk valahol! :)

2015. szept. 13. 14:45
 12/46 anonim ***** válasza:
27%
Ezek a "férfiak" azért lettek ilyenek, mert túl sok negatív tapasztalat érte őket a "nőkkel" kapcsolatban. Egyébként én vagyok a probléma gyökere, elég csak megjelennem valahol, és máris jön a negatív nőket szidó hozzáállás, akármennyire pozitív az ember, én "megfertőzöm" :) Tehát, engem kell elintézned, ha jót akarsz :)
2015. szept. 13. 14:45
 13/46 anonim ***** válasza:
10%
a szél kezdi ide hordani a szemetet! megjöttek a femináci védelmi katonák! hogy juj ez nem így van meg nem úgy van! remélem úgy végziek mint Elin Krantz....
2015. szept. 13. 14:46
 14/46 anonim ***** válasza:
33%
Különben hány éves vagy kérdező?
2015. szept. 13. 14:48
 15/46 anonim ***** válasza:
9%
Hiába pontoztatok le, az nem állít meg, sőt lehet,hogy semmi nem állít meg! :)
2015. szept. 13. 14:53
 16/46 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2015. szept. 13. 14:55
 17/46 opened paradise ***** válasza:
23%
Van baj...
2015. szept. 13. 14:58
 18/46 anonim ***** válasza:
25%
"Ezeket a csalódásokat miért nem beszélik meg amúgy férfi társaikkal???" mert nem lehet, csak vita keveredik ki belőle, akinek könnyen megy az ismerkedés, az persze,hogy azt fogja mondani,hogy "a hozzáállásoddal van gond" és hasonló sablon szöveget, a szerencsétlenebb, meg akárhogy fog hozzáállni, az esetek nagy többségében sikertelen marad. Van egy nagyon jó barátom, neki régen könnyen ment az ismerkedés, igaz komoly kapcsolatnál sajnos ráfaragott, különböző okok miatt, de egy futó kalandot sokszor összetudod hozni, legalábbis nálam többször. Én már akkor is hajtogattam ezeket a nők csak felszínesek szöveget, elmondtam neki,hogy mit gondolok erről az egészről, persze jött a válasz,hogy ne legyek ilyen negatív. Mostanában pár éve, hogy neki sincs sikere, pedig ugyanúgy áll hozzá a dolgokhoz,mint annak idején, mostanában kezd nekem igazat adni, sőt.
2015. szept. 13. 15:00
 19/46 anonim ***** válasza:
9%
"Akikről te beszélsz, azok a férfi nem legalja. Selejtek minden értelemben, nem kell velük foglalkozni, nem ilyen az összes férfi! :)" De csak azért lettünk ilyenek,mert a külsőnk nem felel meg a drága nők elvárásainak. Érdekes,hogy addig milyen jó kedvem volt,amíg nem kezdtek el érdekelni a nők. Esetleg te vagy selejt madárka! :) Remélem az agytérfogatod van akkora ,mint egy verébnek.
2015. szept. 13. 15:04
 20/46 anonim ***** válasza:
2%
Passing Bird a miss tökéj a gábor bálintkával az élen! mi jogon selejtezel le valakit akit nem is simersz?! és még csodálkozol hogy utáljuk a "nőket"! remélem úgy jársz mint a Elin Krantz
2015. szept. 13. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!