Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalon lévő "férfiak" miatt kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől. Mit tegyek?
Egész nap azt hajtogatják, hogy minden nő felszínes, csak a pénzre megy, csak a bunkók kellenek nekik, csak a leghelyesebbre hajtanak, nem értenek semmihez a körömfestésen kívül, buták, mint a föld és hasonló elmés megállapításokat szórnak kérdésekbe, válaszokba egyaránt, míg a többiek bőszen bólogatnak.
Egyre inkább félek tőle, hogy a való világ is ilyenekkel van tele, és az ilyen passzív-agresszív fickókból egyszer csak előbújik ez a gondolkodás, akármennyire is rendesnek mutatják magukat eleinte. Hogy feledkezzek meg ezekről a "remek" tapasztalatokról a férfi nemmel kapcsolatban, vagy hogy kerüljem el, hogy az ilyen emberekkel kerüljek bármiféle személyes kontaktusba?
Tökéletesen megértelek, pedig én is oldalon lévő férfi vagyok. :D
"Egyre inkább félek tőle, hogy a való világ is ilyenekkel van tele, és az ilyen passzív-agresszív fickókból egyszer csak előbújik ez a gondolkodás, akármennyire is rendesnek mutatják magukat eleinte."
Ez pedig egy reális félelem.
Ne feledkezz meg a tapasztalataidról, hanem tanuld meg kiszűrni ezeket a semmire való elemeket!
Nőként én is ezt tapasztalom. Aki nem képes új lappal kezdeni, az nem kész még egy új ismerkedésre sem, így téged sem fog értékelni. Úgy gondolom, hogy mi nők manapság sokkal férfiasabban viseljük a sokkal komolyabb csalódásokat, mitn ezek a pudingok. Nem is értem, hogy ezek milyen reakciót várnak ilyenkor egy még ismeretlen nőtől, amikor egyből kezdik ócsárolni a nőket: bólogatni kellene, vagy vállat veregetni esetleg kocsmában egyet itókázni velük? El nem tudok képzelni, ilyenkor milyen viselkedésformát várnak el.
Az őseik biztos nem ilyen ócska szövegekkel fogták meg a párjukat, akik azóta az anyjuk vagy mamájuk ...
Személyesen semmiképpen nem kell kontaktusba kerülni ezekkel a Nick Carter és Justin Timberlake stílusú simpákodókkal, 100% csak ki akarnak használni érzelmileg főleg.
Nem csodálom.
VISZONT hál' istennek ezek csak az alja a férfi nemnek, vannak ám egész jók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!