Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak szerint is "csontváz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint is "csontvázak", "gebék" a vékony lányok, vagy csak a többi nő nevezi így őket?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
csak a többi nő...
2015. szept. 13. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak a többi ÉS kövér nők :D

Butaság. Van férfi, aki él-hal a vékony lányokért, a másik meg gebének nevezi őket, mert a teltebbekért van oda. Próbálja ugyan a média uniformizálni a közízlést, de egyelőre még nem 100%-os sikerrel.

2015. szept. 13. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak simán vékony az nemcsontváz, de aki közel áll egy anorexiás testalkathoz az az. Ezen nincs mit magyarázni, látszik valakin ha egészséges a testsúlya meg az is ha nem.
2015. szept. 13. 11:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy munkatársam. Magas, vékony, szinte semmi melle sincs. A feneke az formás. Láttam már bikiniben is, és tényleg nagyon vékony, de nekem nagyon tetszik. Pedig az átlagos alkatúak tetszenek inkább.

26F

2015. szept. 13. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a 40-50 kilós lányok gebék. Semmi pénzért nem kellenének. Én azt szeretem, ha nem a csontot és az aszott bőrt fogdosom, hanem a kerek, húsos formákat!!! De sokan kifejezetten a vékonyakra gerjednek, szóval ízlések és pofonok. 32/F
2015. szept. 13. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem a pici, törékeny, vékony lányokat.
2015. szept. 13. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azok. :)

Férfi vagyok.

De amúgy ahogy a vékony nôket, úgy a vékony férfiakat se kellene kinevetni, meg gebének, csontváznak nevezni.

2015. szept. 13. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok ugyan, de egy csomó férfi között dolgoztam, úgyhogy hallottam pár pasipletykát és igen. Akit tényleg nagyon soványnak tartanak azt gebézik (régen engem is gebézett már le férfi, úgyhogy igen, ez biztos). Meg megy a "fúj, undorító, gusztustalan, hányinger, hogy néz ez már ki". De ugyanúgy akit kövérnek tartanak, tehenezik ledisznózzák, meg egyéb finomságok.

Persze ez is ízlés kérdése, nyilván, akinek a nagyon sovány lányok tetszenek, nem szólja meg őket.

2015. szept. 13. 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
akiknek nem az tetszik, azok így nevezik őket.
2015. szept. 13. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem nevezem így őket, mivel ők tetszenek. Igen, igaz, hogy egyesek így nevezik, mivel nem tetszik nekik, mivel inkább a telt az ízlésük. Egyúttal én pedig disznózhatnám...

Ahogy előttem is leírták fordítva is igaz. A kövért is tehenezik és stb

Ízlés és modor kérdése

2015. szept. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!