Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel ez fájdalmat okoz, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel ez fájdalmat okoz, nem kell a barátságod, mert pasiként nem kellek neked. Lányok, ezt hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés

tehát nem kellek a lánynak, félév kitartás utàn. Most van pasija ugyan, de már 4. hónapja csak döglődnek. A pasi nem vállalja fel, heti 1x elég neki találkozni, a lány már fogyott is a stressztől.

most azt kérdedzte, haragszok e rá, mert mostanság én sem foglalkozok vele. Sajnos vagy nem, mérgemben kiöntöttem magam. Elmondtam neki, hogy aki a szívét lelkét kitette érte, az ment barátnak. A pasiddal meg csak szenvedsz mióta? Ne is beszélj róla, nem vagyok párterapeuta, de nekem ez igy fáj, inkabb ne legyünk barátok sem.

Könnyes szemekkel sűrűn pislogott, mást nem nyögött ki. Mit gondolhat?

2015. szept. 13. 04:09
1 2 3
 21/21 Missi_Key ***** válasza:

14es

Te nem lennél joban a feleseged legjobb baratnojevel?

Szerintem az hogy azt mondod utalod a parod legjobbjat, vagy kozonbos vagy hogy: " jahh-akar-meg-is-halhat-leszrom-o-csak-a-parom-legjobbja" sokkal furabb mintha ffi letedre te is baratkoznal vele csak mert tudod h a felesegefnek o fontos

2015. szept. 13. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!