Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel ez fájdalmat okoz, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel ez fájdalmat okoz, nem kell a barátságod, mert pasiként nem kellek neked. Lányok, ezt hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés

tehát nem kellek a lánynak, félév kitartás utàn. Most van pasija ugyan, de már 4. hónapja csak döglődnek. A pasi nem vállalja fel, heti 1x elég neki találkozni, a lány már fogyott is a stressztől.

most azt kérdedzte, haragszok e rá, mert mostanság én sem foglalkozok vele. Sajnos vagy nem, mérgemben kiöntöttem magam. Elmondtam neki, hogy aki a szívét lelkét kitette érte, az ment barátnak. A pasiddal meg csak szenvedsz mióta? Ne is beszélj róla, nem vagyok párterapeuta, de nekem ez igy fáj, inkabb ne legyünk barátok sem.

Könnyes szemekkel sűrűn pislogott, mást nem nyögött ki. Mit gondolhat?

2015. szept. 13. 04:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Most őszinte leszek: a barátosnéd helyében én lennék a legboldogabb, ha egy ilyen csóka lekopna rólam!

Kifejtés: ne kerülgessen a barátság bekamuzásával egy fazon sem, ha amúgy csak az a célja, hogy fölszedjen, s ha ez nem valósul meg, duzzogva odébbáll (mint te most). Akkor inkább alapból úgy jöjjön oda, hogy "tudom, hogy van csávód, de pont leszrom, nekem te kellesz". Ez már férfias, az előbbi meg szánalmas! És tudod, hány pasi csinálja ezt, te jóó ég. A napokban koptattam pont le egy ilyen matricát...

2015. szept. 13. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted.

Ő azt hiszi, hogy a barátja vagy. De nem vagy az, te más szemmel nézel rá. Mert bizony egy jó barát néha pszichológus, néha párterapeuta.

Te szeretnél vele járni, ezért belementél a barátságba. De ez ritkán működik, pláne úgy, ha a másiknak kapcsolata lesz.

Én teljesen elfogadnám, ha egy férfi ilyet mondana nekem, még ha fájna is, hogy elveszítem a barátságát. Mert ez nem barátság, hanem csak kínlódás.

Jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot. Mert még ha vissza is sírja magát hozzád, mint barát, még ha meg is szakítja a "döglődő" kapcsolatát, előbb-utóbb lesz valaki más az életében.

Saját példám: volt egy srác, aki a barátságát ajánlotta nekem, fogadkozott, hogy nem akar semmi többet. Nekem is volt akkor egy már a végét járó kapcsolatom, amitől csak stresszeltem, értelme nem volt már. Idővel vége is lett.

Aztán találkoztam azzal a férfival, aki később a férjem lett. Mikor vele elkezdődött a kapcsolatom, akkor már az állítólagos jó barátom kezdett stresszeni. Azt mondta, nem várta volna, hogy rajta kívül lesz valakim.

Most már tudom, hogy naiv voltam, meg kellett volna szakítanom vele a kapcsolatot, nem belemenni a barátságba, akárhogy is erősködött, mert így ez neki elég fájdalmas élmény lett.

Ne tedd ki magad ennek, lépj tovább, keress olyat, akit komolyan érdekelsz.

2015. szept. 13. 10:11
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Én eleve nem tartom azokkal a kapcsolatot akiket kikosaraztam. Ez a matadjunk barátok csak kínzás a másiknak ha ő többet érez. Szerintem jól tetted.
2015. szept. 13. 10:11
 14/21 anonim ***** válasza:
A 6-os is csak csicskát akar, nem barátot. Férfi és nő között nncs barátság, hát sosem tanuljátok meg?
2015. szept. 13. 10:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Férfi és nő közt simán lehet barátság, de csak addig amíg az egyik szerelmes nem lesz. Ha ez történik, akkor egy időre meg kell szakítani a kapcsolatot, mert csak fájni fog. Te pontosan ezt tetted, úgyhogy mindegy mit szól hozzá, ha értelmes akkor megérti. Amiben hülyeséget csináltál, és amivel átverted, csalódást okoztál neki, hogy te már korábban se barátnak akartad. Ne hazudd magad barátnak, ha nem vagy az, ez visszataszító, ahogy fentebb írták.
2015. szept. 13. 10:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem az jön át, hogy tepert érte fél éven keresztül, nem barátosdit játszott. De felteszem a kérdést: nyilvánvalóvá tetted a csajnak, hogy töbet akarsz, és ő tolt barátzónába? Vagy csak "vártál a megfelelő pillanatra"?
2015. szept. 13. 10:26
 17/21 A kérdező kommentje:

tévedtek, én azóta itt vagyok mellette, és támogatom. Azt persze nem mondhattam neki nyiltan, hogy "figyelj, ha meggondolnád magad velem kapcsolatban, akkor szóljál", mert nem igy próbálkozunk be egy nőnél mégegyszer.

Csak most lett elegem. Titkon énis csak vártam, hogy hátha szétmennek, és megpróbálom újra, mert ugye nem ronditunk bele más kapcsolatába, akármennyire is nem működik.

"Akkor inkább alapból úgy jöjjön oda, hogy "tudom, hogy van csávód, de pont leszrom, nekem te kellesz". Ez már férfias, az előbbi meg szánalmas!"

és igen, nyilvánvalóvá tettem.

2015. szept. 13. 11:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezt úgy vettem, hogy igen, ő tett téged barátzónába, és nem te hülyítetted őt.

Helyesen cselekedtél, ne foglalkozz vele, mit gondol most.

2015. szept. 13. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdező hülyítette a nőt. A nő nemet mondott, kérdező meg úgy csinált mintha tudomásul vette volna, és már csak barátkozna, de közben továbbra is vágyott a nőre.

Lehet elutasítás után barátkozni, de csak ha őszintén nem akarsz párkapcsolatot már. Különben saját érdekedben ilyet ne csinálj. Most láthatod mi az eredménye. Fél évig kétségek közt voltál, most pedig csalódtál te is meg ő is. Ezt az egész fél év szenvedést elkerülhetted volna, ha időben megszakítod a kapcsolatot.

2015. szept. 13. 12:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondhatni, hogy itt mindkét fél "hülyítette" a másikat, de az ilyen általában nem tudatos, nem akaratlagos.

Nagyon is elképzelhető, hogy a lány tényleg azt hitte, hogy te beéred a barátságával, hogy belenyugodtál és hogy valóban úgy érzed, hogy barátok tudtok lenni. Te meg úgy érezted, úgyis rossz a kapcsolata, te pedig mellette állsz mindenben, ebből a barátságból előbb-utóbb még több lesz.

A végén meg mindketten csalódtatok.

2015. szept. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!