Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezt hogy fogadnátok?
Ha a partneretek korán reggeltől kora estig dolgozna (mire hazaér, kora este lenne), és emiatt megesne az, hogy nem minden nap tudna szerelmeskedni veletek, mert eléggé lefárasztaná a munka? Mondom ezt úgy, hogy nagyon nagy a libidóm. De vannak fizikai korlátok, pl. a sok munka is, vagy akármi más, ami igénybeveszi a testet.
Ha hétvégén pótlásra kerülne a heti szexmennyiség, az rendben van? :P De akkor csúnyán szétszexszelnénk egymást. :P Persze ez nem jelenti azt, hogy törvényszerű lenne mindig a hétközbeni esti szeretkezés kimaradása.
Egy kort is kérnék, köszi. :)
Nem tudom feltűnt-e már, de bizony az emberek (és igen, a nők is) különbözőek, eltérő libidóval.
Valószínűleg az olyan nőt, akinek az alap igénye napi 3 szex, elég rosszul viselné, ha akár csak 1-2 nap is kimaradna.
Nekem speciel heti 3-4 alkalom teljesen ideális, engem sokkal jobban "nyomasztana" az, ha kötelezően minden nap szexelnem kellene akár többször is, mintha 1-2 nap kimaradna.
Egy párkapcsolatban az a fontos, hogy a felek össze tudják hangolni az igényeiket, tudjanak valami olyan kompromisszumot találni, ami mindkettőjüknek megfelel.
Lehet, meglepő lesz, de nekem is vannak fizikai korlátaim nőként... és nekem is van, hogy fáradt vagyok, nyűgös vagyok, menstruálok (ami nem akadály, de ha épp görcsölök is, akkor a szex az utolsó, amit kívánok), beteg vagyok, hosszú távon meg ott a terhesség-szülés-szoptatás, ami miatt néha muszáj szex-szüneteket beiktatni...
Tehát mivel én magam igénylem a partneremtől, hogy legyen megértő az egyéni nyavalyáimmal, ezért én is az tudok lenni.
Elfogadnám, nem lenne belőle semmi gond. Érthető teljesen. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!