Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy fogadnátok olyan visszautasítást egy pasitól, hogy "Úgyis találsz nálam jobbat"?
ilyet csináltam már olyan lánnyal,aki azt mondta,hogy őt még soha senki nem utasította vissza, olyan mély nyomott hagyott benne,hogy egy kisebb cirkusz után rá 1 évre az első poénos elszólásom róla visszajutott a fülébe és a mostani papucsállatka palijával betámadt és ezeket a sérelmeket hozta fel burkoltan miközben uszította rám a gyereket :D
szóval vigyázz ,mert ez a legrosszabb fajta és könnyen kifoghatsz ilyent.
Azt hogy: most nagyot nőttél a szememben, hogy rendelkezel önkritikával, ráadásul egyezik a véleményünk is! Igazad van teljes mértékben! :)
Ezt mondanám neki.
#4 vagyok
ja még annyit hozzátennék,hogy a csaj utána lépten-nyomon azt terjesztette,hogy én nyomulok rá,meg zaklatom :D
azoknak,akik nem ismerték a sztorit , köztük a jelenlegi palijának is.
szóval tényleg vigyázz kinek mondasz ilyen dolgokat,mert van,akinél beindul a sz. rkeverőgép , engem különösebben nem zavart az uszításig,de másokat könnyen tudott manipulálni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!