Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év alatti lányok, ti hogy fogadnátok, ha véletlen teherbe esnétek?
Megijednék és csodálkoznék és örülnék hogy én vagyok a 2.Mária XDDDDDDD
15/L
Én megtartanám. Nem lennék képes elviselni a tudatot, hogy megöltem a saját gyerekem, akibek még élni sem volt lehetösége.
Ha meg nem tudnánk eltartani, nem lennének megfelelő körülmények örökbe adnám egy medőpárnak, akiknek nem lehet gyerekük. Nehéz lenne, de legalább élne
Nekem sok mindentől függne pl hogy a párom hogy áll a dologhoz milyen komoly a kapcsolat a párom idősebb e dolgozik e már hogy a szüleim támogatnának e jó én már 21 vagyok de évek óta így vélem
De nem vagyok benne biztos hogy képes lennék elvetetni
Eléggé csodálkoznék, hogy ezt meg hogy a fenébe. :D
De tegyük fel, hogy éenne barátom... akivel már régóta együtt lennénk. Ez esetben megtartanám, és szerintem még pár hét múlva örülnék is neki, mert tulajdonképpen én már most is szeretenék gyereket. :D (Csak persze nincsenek meg hozzá a feltételek, szóval nem lesz.)
17/L
A megtartanám katolikus, istenhívő duma!
Bűntudatot kelteni egy szerencsétlen bajbajutottban!
Csak ehhez értenek, és bezáratni vasárnap a tesco-t, miért nem a templomot zárják be, hogy a sok hülye (pedofil)pap, mehessen vasárnap, kirándulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!