Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsúszhat véletlen a "nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsúszhat véletlen a "nagyon szeretlek téged"?

Figyelt kérdés

Nálam aludt egy barátnőm, én már felkeltem reggel, és őt kicsit később keltettem fel, és nem nagyon akart kelni, ezért megcsikiztem és odabújtam hozzá, majd megszólalt, amit írtam, de szerintem félig még aludt, mert utána furcsán viselkedett. Többet érezhet irántam ?

Lányok vagyunk mind a ketten, és barát barátnőm.

És én leszbikus sem vagyok. És ő se.

2015. ápr. 14. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy a barátságon túl gondolta...
2015. ápr. 14. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy szeretlek, nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok beléd, vagy hogy vonzódom hozzád. Anyukádnak is mondod, hogy szereted, nem? Én speciel szeretem a barátaimat, bármelyiknek mondanám, főleg egy olyan helyzetben, amikor tök jól érzem magam vele/nála!
2015. ápr. 14. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Miert csodalkozol? Nem mondhat egy bartat-baratnak olyat, hogy nagyon szeretlek teged? Dehogynem.

Majd csak akkor gondolkodj ilyeneken, ha megfogja a kezed, melyen a szemedbe nez es elcsulko hangon azt mondja: szerelmes vagyok beled!

2015. ápr. 14. 12:54
 4/7 A kérdező kommentje:
barátok között azért a szeretlek nem annyira megszokott :)
2015. ápr. 14. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
De, miért ne lenne? Főleg lányoknál. Fiúknál kevésbé ugyan, de ott is elképzelhető.
2015. ápr. 14. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeretem a csaladomat, szeretem a barataimat, szeretem a haziallataimat, de szeretem a palacsintat es a sulthusit is ... a gyumolcsot pedig egyenesen imadom! :)

Nem tudom mennyire vagy vallasos, de meg az "ige" is azt mondja, hogy szeresd felebaratod.

2015. ápr. 14. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A legjobb, amikor közlöd anyukáddal, hogy szereted, erre ő: -bocsi, van barátom...
2015. ápr. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!