Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz elmenni bulizni egyedül? Egyetemi buli.
Figyelt kérdés
Nagyon akarok menni, most sokan ott lesznek ismerősök is! De nem biztos, hogy a barátaim is akarnak menni, nem annyira bulizósak... Nagyon gáz egyedül elmenni?2015. szept. 12. 17:44
1/6 anonim válasza:
Nem gáz, becsatlakozol ismerősökhöz. Én egyetemi bulira nem is nagyon vinnék "külsősöket", pláne az elején.
2/6 anonim válasza:
Kicsit sem gáz, érezd jól magad :)
3/6 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én sokszor mentem egyedül olyan bulikba is, ahol nem számíthattam ismerősre. De végül mindig akadt egy-kettő. :d
4/6 A kérdező kommentje:
És ha lány vagyok, akkor sem gáz?
2015. szept. 12. 18:18
5/6 anonim válasza:
gáznak nem gáz csak veszélyes lehet...
6/6 anonim válasza:
Én is voltam már egyedül bulizni. Senkit sem ismertem, de nagyon jól éreztem magam.
Mondjuk az Instantban egyedül, nőként nem éreztem magam teljesen biztonságban.(Utólag belegondolva erre nem vállalkoznék újra, pedig nem történt semmilyen incidens, vagy probléma)
De például latin táncos helyen semmilyen gondot nem okozott, teljesen biztonságban éreztem magam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!