Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pár nő tagja egyedül kell buliba menjen akkor vigyen magával óvszert?
Hogyan látjátok ezt a helyzetet? Ha lefekszik valakivel akkor még mindig jobb ha gumival teszi és nem lesz terhes vagy nem terjeszt a barátjára valami nemi betegséget. Ha viszont gumit visz magával akkor hajlamos lehet arra, hogy használja is. Kíváncsi vagyok mi a nők és mi a férfiak véleménye. A nő helyében vinnél gumit magaddal? Ha a barátnőd menne a buliba te hogyan reagálnál arra ha vinne gumit?
Írjatok kort is és hogy férfi vagy nő a válaszoló. Minden választ hasznosnak ítélek. Köszönöm.
Ne vigyen. Miért vinne? Miért szexelne mással?
Egy esetben tudom elképzelni, hogy egy buliban mással szexelek, ha megerőszakolnak. Na most ebben az esetben viszont az erőszakolót feltehetően cseppet sem érdekelné az óvszerem.
Ha a kapcsolat alapvetően bizalmatlanságon alapszik vagy már olyan szintű a dolog hogy ilyesmin gondolkodni kell akkor nem hogy vigyen magával még én veszek neki ....búcsú ajándékba......
Ne vigyen....szedjen össze minden nyavaját meg gyereket ha már félrekúr.... ha rámragasztja akkor legalább tuti és ennyit megér egy orvosi kezelés hogy kiderüljön az igazság.
Most komolyan, szerintem akkor sem viszek buliba óvszert, ha nincs barátom.. Azért ez már a legalja a párkapcsolatnak.
Miért gondolnék egyáltalán szexre, ha van barátom?
Azt a rohadt. :D
Értem én, hogy vannak nyitott kapcsolatok, de nekem nem jönne be. Ha elmenne egyedül bulizni, és ezért vinne magával óvszert, abban a pillanatban hajítanám ki.
Facepalm-díjas kérdés... :D
Mind1, hogy gumival, vagy anélkül fekszik le mással, lapát a vége.
Hát figyelj, vannak itt az oldalon olyanok akik még föl is húznák a férfi farkára, csak ők is félre dughassanak.
Szóval, nem tudom. Szerintem kérdezd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!