Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
életem végéig egyedül leszek? Nem lesz sose barátom?
Utolsó éves gimis lány vagyok (duplán évvesztes; +1 év ovi, +1 az 5 éves gimi miatt).
A tanulásra koncentrálok, nem járok el szórakozni (főleg nem iskola időben, mert péntekre nagyon-nagyon kimerülök).
Lényeg, a lényeg, nem jàrok el itthonról. Csak suliba, vásárolni és ha úgy adódik, a városba a barátaimmal.
Céltudatos vagyok, ami a jövőmet illeti. 3 éve az 'àlom munkahelyemen' önkénteskedek, gyakornokoskodom.
Mondták már többen-idősebb férfiak is-, hogy szép vagyok, de nem nagyon hiszem el ezt magamról.
Egy ismerősöm szerint jót tenne, ha eljáenék, de nem nagyon vagyok az a típus.
Nem volt még barátom, de szeretnék már.
Mit tennètek a heszemben?
19l
Majd mindjárt rád ír egy rakás suttyó priviben aztán válogathatsz - hátha :)
Egyébként tényleg annyi a titok, hogy legyél emberek között (lényegében mindegy hogy hol, de lehetőleg ott ahol jól érzed magad) és lélekben légy nyitott egy párra. Csak néha ábrándozz róla és kész. Hagyd hogy a megfelelő időpontban betoppanjon.
helyedben összejönnék magammal:D
F18
Én is nagyon helyzetben voltam. Én se járok el sehova, és már nagyon szerettem volna egy barátot. Ráadául volt egy kiszemeltem, aki kiatt mindig szomorú voltam, és tudtam, hogy nem jövünk össze. De most 3 hete együtt vagyok az egyik leghelyesebb osztálytársammal, pedig ha valaki akár most suli elején azt mondta volna, hogy összejövünk, hát beleröhögtem volna a pofájába.
Szóval próbáld meg megérteni, hogy a szerelmek tényleg kialakulnak, majd az idő megoldja. Ez nem közhely, így van. Ne aggódj, előbb-utóbb lesz valakid. :) 16/L
Eddig kezdeményezett már nálad valaki? Az is számít, aki neked nem tetszett...:D Gondolom introvertált vagy és ez manapság gyakran gondot okoz. Esetleg kaphatunk egy képet?:) És nem mellesleg mi az a munkahely?
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!