Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért törvényszerű az a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű az a mai világban, hogy egy embernek szinte mindig legyen párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Afféle külső nyomásnak érzem ezt. Mintha azért lenne fura valaki, mert nincs valakije. Nem tudom megérteni az olyan embereket, akik egyik kapcsolatból ugrálnak a másikba. Az ilyen ember képtelen egyedül maradni magával? Nem értem. Miért jó mindig erőlködni, hogy legyen valakid?

Írsz egy kort is, és persze azt is, hogy srác/férfi vagy-e, vagy lány/nő?

2015. szept. 11. 21:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
Vannak kapcsolatfüggők, én nem ilyen vagyok, egyébként pont ma hallottam anyámtól, hogy kérdezgetik tőle, mikor megyek férjhez. Úgy gondolom, hogy ez az én dolgom.
2015. szept. 11. 21:19
 12/31 anonim ***** válasza:
52%

Ez bele van kódolva az emberbe.Ösztön.

Ha neked jó egyedül is, inkább az a nem normális.

2015. szept. 11. 21:23
 13/31 Clark Kent.. ***** válasza:
11%

"Ez egy hatalmas hiedelem, bocs. Nem helytálló, sok olyan embert ismerek, akik teljesen sikeresek lehetnének az ismerkedésben, de nem hajtják magukat, mert nincs szükségük ilyen jellegű visszaigazolásokra."

-->Ha sikeresek az ismerkedésben, akkor nem is kell hajtaniuk magukat, mert akkor az ellenkező nem magától jön. Vannak olyanok, akikre tapadnak a nők, ismertem én is egy ilyet, a kisujját sem kellett mozdítania, mégis mindig volt valakije. Persze, hogy az ilyennek nem kell magát széthajtani.

Ez azonban nem bizonyítja, hogy amit mondtam, az hiedelem lenne.

2015. szept. 11. 21:24
 14/31 A kérdező kommentje:
#12: nem azt mondtam, hogy jó, csak azt, hogy felesleges rágörcsölni erre, amikor a világban most amúgy is sokkal komolyabb dolgok foglalkoztatják az emberiséget. :)
2015. szept. 11. 21:24
 15/31 anonim ***** válasza:
7%
Mi értelme van csak azért kérdést kiírni hogy jól megmondhasd másnak az igazságot? Ami mellesleg nem az igazság mert (meglepő módon) nem vagyunk egyformák, mások az igényeink. Eléggé frusztrált lehetsz.
2015. szept. 11. 21:25
 16/31 A kérdező kommentje:

">Ha sikeresek az ismerkedésben, akkor nem is kell hajtaniuk magukat, mert akkor az ellenkező nem magától jön."

Ez egyik részről igaz, de a pasas is kell hozzá, hogy rámondja az igent. Erre értettem. Nem kell mindenre igent mondani. Érted már? :)

2015. szept. 11. 21:25
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
az emberek félnek a magánytól.. ennyi a válasz :)
2015. szept. 11. 21:28
 18/31 anonim ***** válasza:
6%

Ennel nincs fontosabb dolog.Ha ez nincs rendben, boldogtalan vagy, ami kihat az egész életedre.

2015. szept. 11. 21:29
 19/31 Clark Kent.. ***** válasza:
6%

"Ez egyik részről igaz, de a pasas is kell hozzá, hogy rámondja az igent. Erre értettem. Nem kell mindenre igent mondani. Érted már? :)"

-->De mit gondolsz, azok a pasik, akikre tapadnak a nők, miért nem mondanak mindig igent? Mert néha unják már a nőket, és kell egy kis szabadság. Ez azonban nem jelenti azt, amit te bizonyítani akarsz, hogy alapvetően tartózkodik a másik nemtől, "jó neki egyedül is". Ha felkínálkozik valakinek egy jó csaj, akkor a fenti esetet leszámítva minden normális pasi él a lehetőséggel. Ez egyszerű ösztön, amit az emberré válásunk útján hoztunk magunkkal. Nem hiába alakultak ki azok a dolgok a nőknél, és a férfiaknál a testünkön, amik, a nemi szelekció alatt.

2015. szept. 11. 21:34
 20/31 A kérdező kommentje:
Jó Neked Clark, hogy csak az ösztöneidnek tudsz élni. Léteznek ám olyan férfiak is, akiknek a lelki, szellemi vonzódás is kell egy jó szeretkezésnek. A másikat dugásnak hívják. Bár valaki ennek a híve, egészségére. Én nem.
2015. szept. 11. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!