Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "jogon" nevez egy olyan férfi válogatósnak egy nőt, akinek még nem volt párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy jóvágású okos értelmes pasas..normális élettel, nem dohányzik, nem iszik, és nem a buli az élete értelme, diplomás de nem keresi magát agyon. Mondjuk próbálkozik, de inkább csak azoknál akik rámásznak. Viszont az a nő akiről megtudja hogy tetszik neki, szerinte válogatós, csak mert ezidáig nem volt párkapcsolata, és emiatt vagy ez indokkal nem kell neki. Akkor mért nem inkább az az indok h nem tetszik/szimpatikus, az sokkal elfogadhatóbb lenne a nő számára. Hisz úgy is száz szónak is egy a vége nem kell a pasasnak a nő. Benyelni meg mégis egyszerűbb egy bocsi de nem az esetem féle választ, mint h válogatós/nem érdekel stb érdektelenséget.2015. aug. 16. 17:44
1/9 anonim válasza:
A szólásszabadság jogán. De most komolyan, erre a kérdésre mit lehet válaszolni?
2/9 anonim válasza:
Ennél bénább visszautasítást ha akarnék, sem tudnék kiagyalni, hogy "eddig egyedül volt >> biztos válogatós >> nekem ilyen nem kell".
3/9 anonim válasza:
Attól mert nekem nem volt kapcsolatom, még lehet válogatós a nő.
A kettőnek mi köze egymáshoz?
Nekem miért kellene összejönni mindenkivel aki rám nyomul, csak azért mert ez bántja más lelki világát?
4/9 A kérdező kommentje:
nem erről van szó, hanem h azért nem kell neki mert válogatós, mikor pont h a férfi a válogatós...
2015. aug. 16. 18:10
5/9 anonim válasza:
Nem baromi mindegy? Nem kellesz neki és kész.
6/9 A kérdező kommentje:
nem
én sem szoktam ilyen idióta dologgal lekoptatni senkit...
mellesleg ilyenkor mindenki keres magában hibát h mért nem jó és ez iszonyat rossz kifogás, ennél bármi jobb lenne igy sosem tudom meg mi bennem a hiba mi velem a baj h mért nem feleltem meg őnagysága iszonyat nagy elvárásainak, még ha azt mondta volna h ronda vagyok mint a bűn az is érthetőbb/elfogadhatóbb lett volna számomra...
2015. aug. 16. 21:12
7/9 anonim válasza:
Te milyen idióta dolgokkal szoktál lekoptatni másokat?
8/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne egy nő válogatós? Válogasson nyugodtan, csak a végső kimenetel szempontjából nem mindegy mik a szempontjai.
9/9 A kérdező kommentje:
hát ha volt kapcsolatom azzal h bocsi, de van valakim akit szeretek, ha nem és nem illettünk össze szerintem (ilyen 2 volt mert a többségnek adtam esélyt nem mindig kellett vna) akkor pedig ezzel h én ugy érzem nem illünk össze (ami igaz is volt hisz nagyon nem éreztem jól magam a társaságukba) tehát inkább ezt a féle elutasítást várnám én is, de hogy mondaná ezt egy olyan ember akivel meg van h tök jól eldumálunk, nevetgélünk...
2015. aug. 17. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!