Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha olyan férfi nem tetszik internetes társkereséskor, aki nem tud helyesen írni, illetve a szexet beszéli?
Lehet, hogy telefonról írt, ilyenkor megesik, hogy még a legegyszerűbb szavakat is elvéti az ember.
Az hogy emiatt nem tetszik valaki, hát nemtom, nekem a tetszés csak külső tulajdonságokon dől el, attól, h valaki bunkó, vagy rossz a helyesírása, még simán tetszhet külsőre, inkább azt mondanám, hogy nem szimpatikus.
Mondjuk a fogalmazás és a központozás neked se erősséged.
Én bármiről beszélgetek férfiakkal, szexről is. A rossz helyesírás viszont engem is sírba tesz. Bár engem már a tied is kiborít.
Sajnos én is belefutottam pár vaddisznóba.
Volt pár olyan üzenet, ami mellé kellett volna egy nyelvészprofesszor.
A "kedvencem" ez volt (próbálom visszaadni az üzenet zamatát, elég mély benyomást tett rám):
Cióka. Figyelj te borotválod a jukadat? Imádom a borotvált jukat nyalni, de csak ha nem borozstás. A borozstás juk naon böki a nyelvemet.
Emellett nagyon sok elgépelés is tarkította ezt a levelet.
Sosem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!