Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha olyan férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha olyan férfi nem tetszik internetes társkereséskor, aki nem tud helyesen írni, illetve a szexet beszéli?

Figyelt kérdés
Akit nem ismerek az miért kérdezi azt meg eddig hány fiúval feküdtem le? Miután írtam neki hogy ilyet tapintatlanság kérdezni utána nem írt. Illetve egy másik pasi olyan helytelenül írt hogy meg is jegyeztem, erre beszólt nem szép szavakkal.
2015. szept. 9. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy telefonról írt, ilyenkor megesik, hogy még a legegyszerűbb szavakat is elvéti az ember.

Az hogy emiatt nem tetszik valaki, hát nemtom, nekem a tetszés csak külső tulajdonságokon dől el, attól, h valaki bunkó, vagy rossz a helyesírása, még simán tetszhet külsőre, inkább azt mondanám, hogy nem szimpatikus.

2015. szept. 9. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk a fogalmazás és a központozás neked se erősséged.

Én bármiről beszélgetek férfiakkal, szexről is. A rossz helyesírás viszont engem is sírba tesz. Bár engem már a tied is kiborít.

2015. szept. 9. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
vlem brámiörl leht bezsléni k?
2015. szept. 9. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos én is belefutottam pár vaddisznóba.

Volt pár olyan üzenet, ami mellé kellett volna egy nyelvészprofesszor.

A "kedvencem" ez volt (próbálom visszaadni az üzenet zamatát, elég mély benyomást tett rám):

Cióka. Figyelj te borotválod a jukadat? Imádom a borotvált jukat nyalni, de csak ha nem borozstás. A borozstás juk naon böki a nyelvemet.

Emellett nagyon sok elgépelés is tarkította ezt a levelet.

Sosem felejtem el.

2015. szept. 9. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
te se vagy valami ész lény! a sexet beszéli azt meg hogy? :D
2015. szept. 9. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
igazából te vagy a hülye, már bocsi, h ennyire érdekel az ilyen alak. engem ha elküldenek oda, ahonnan a kaki jön, akkor fél percig teljes letargiába esek, majd megiszom a csokis tejemet, és folytatom tovább. :D
2015. szept. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!