Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányom kezd lassan depresszióba dönteni, hogy egy srác se érdeklődik irántam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bevallom kicsit társfüggő vagyok 17 éves korom óta folyamatosan volt valakim. Most 21 vagyok, májusba exem szó nélkül elhagyott, nagy nehezen kihevertem de még nem vagyok túl rajta. Hiába járok kocsmába, diszkóba senki se tetszik, ha oda jön valaki akkor az biztos ronda. Fősulin olyan szakra járok ahol csak csajok vannak,más szakról meg senkit se ismerek. Ez is esélytelen. 1 hónapig jártam olyan edzőterembe ahol csak csajok vannak,de mostanában váltani akarok koedukált edzőterembe, bár nem olyan jó az alakom mert 155 cm vagyok és 52 kg (60ról indultam, 45 akarok lenni), és még emiatt kicsit gátlásos vagyok odamenni ahol vannak srácok. Fenn vagyok 2 társkereső oldalon is,de ott is csak a csúnyák találnak meg. Mondhatjátok, hogy válogatós vagyok,de társkeresőn csak a melegítőnadrágos, fuxos, zselézett hajú, 60 kilós pasik találnak meg. Én mondhatni igényesnek tartom magam, smink, műköröm, haj és öltözködni is inkább elegánsabban szeretek a hétköznapokban. Leszögezem, engem nem érdekel a pénz mindössze annyi. hogy tudjon normálisan, alkalomhoz illően öltözködni, és ne legyen túl vékony, az se érdekel ha alacsony, mert énis az vagyok. Külsőleg ennyi nagyok lennének az elvárásaim? Kezdek beleőrülni, hogy sose talál rám senki. 20/L2015. szept. 7. 19:59
11/14 anonim válasza:
Én olyan szívesen rádírtam volna, de így, hogy nem vagy túl a volt barátodon egy nyár alatt, így azért megtört a lelkesedésem. Pedig a leírás egy tökéletes lányt vázol fel.
12/14 anonim válasza:
Felszínes liba vagy kérdező, akinek eddig fényesre nyalta a seggét az élet. ÉS fingod sincsen a depresszióról. Ez nem az, ez egy elkényeztetett 3,14csa hisztije.
Gyakorlatilag kevesebb, mint 4 hónapja nincs párod. Itt hisztizel, de más embereket lesajnálsz a külsejük miatt. Azt kívánom neked, hogy éld át azt az igazi, mély magányt, azt az érzést, hogy nem érsz semmit és nem kellesz senkinek, és akkor talán megtanulod megbecsülni a jó dolgodat.
13/14 anonim válasza:
Ó és hazudtál a kérdésben, pontosabban, aki nem adonisz ezek szerint az a szemedben nem ember... Rendkívül, bunkó, felszínes és selejtes nő lehetsz, a mai fiatal nők mintapéldánya.
14/14 anonim válasza:
Nagyon magányos lehetsz, valóban, amikor legalább 3 éven keresztül végig volt melletted valaki. Azokkal mi van, akik 24+ éven keresztül soha senkivel nem voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!