Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "csúnya vagyok, alacsony vagyok és ezért nincs barátnőm" pasiknak csak a fejében létezik ez a dolog?
Tényleg emiatt lehet, hogy nincs csajuk?
Vagy esetleg a negativitás, negatív kisugárzás miatt?
Lányok véleményére lennék kíváncsi!
Persze, Kérdező, csak elképzelik magukat csúnyának, alacsonynak, és lám, valóra vált.
Ha ez ilyen egyszerűen megy, képzeljen el magának ötszázcsillió dollárt és luxuspanorámás villát a Bahamákon, és máris lesz csaja dögivel :D
Tudjátok, a csúnya és alacsony férfiak imádnak egyedül lenni, ezért szándékosan ilyen testet képzelnek el maguknak :D
Na gyerekek akkor én most erősen koncentrálok, elképzelem hogy az összes párkapcsolati troll agyat és gerincet növeszt, és sohatöbbé nem írnak valótlan idióta lózungokat a fórumra. Szem becsuk, nagylevegő, koncentrálok...koncentrálok...
Kinyitom a szemem, meglátom a #14. válaszadót...hát ez nem jött be. Mit csinálok rosszul? :$$$
Nyilván nehezebb dolga van annak, aki csúnya és alacsony. Ezt kár tagadni. De ugyanígy nehezebb dolga van a csúnya lányoknak, a magas lányoknak (viccen kívül, a 198 centi magas lány ismerősöm legalább ennyire szenvedett a pártalálással, végül talált egy még nála is magasabb pasit :D), a lógó mellű lányoknak, a kövér lányoknak..
Ja igen, aki szerint férfiban van olyan, hogy genetika, hogy nem tud izmosodni, az ugye nyilván elfogadja, hogy lányban van olyan, hogy genetika, hogy nem tud fogyni. Ugye??
Igazság szerint egyik tulajdonsággal sincs végzetes probléma. Viszont az a negatív kisugárzás, na az már tényleg minden lánynál kizáró ok. Mégis melyik nő akarna olyan férfival együtt lenni, aki saját magát ocsmánynak, a női nemet meg kollektíven számító ***-nak tartja? Naugye.
Nyilván legyen az embernek reális önértékelése. Lányként nekem sem olyan egyszerű a dolgom, mint egy playboy-nyuszinak. Na és? Ez van, ezt dobta a gép. Mindenkinek a saját lehetőségeiből kell valamit kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!