Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "csúnya vagyok, alacsony vagyok és ezért nincs barátnőm" pasiknak csak a fejében létezik ez a dolog?
Tényleg emiatt lehet, hogy nincs csajuk?
Vagy esetleg a negativitás, negatív kisugárzás miatt?
Lányok véleményére lennék kíváncsi!
Az én magas, helyes és okos barátomnak is vannak önértékelési problémái, amit én tolerálni próbálok, mert szeretem. Nem könnyű, hogy időnként félreérti amit mondok, mert negatívan értelmezi azt ami mögött nem volt semmilyen hátsó szándék, egyszerűen csak az önbizalomhiánya miatt hajlamos megingani a szándékaimat illetően, hát nem egyszerű, türelmesnek kell lenni.
DE.
Mihez kezdenék, ha olyan emberrel kellene együtt élnem, akiről az első perctől fogva tudni lehet, hogy súlyosan alulértékeli magát? Nem is folytatom, mindenki gondolkozzon el rajta.
Aha.Ha pedig egy csúnya fiúnak van önbizalma,akkor meg az a baj.
de ,a csúnya pasiknak is van barátnőjük.csak dagadt ,pattanásos ,igénytelen.
ez van gyerekek ,nem playmate után kell sóvárogni ,ha te magad egy ocsmányság vagy.vagy szűzen fogsz meghalni ,lehet választani.
#12: Az nem baj, ha egy csúnya fiúnak van önbizalma. Az viszont annál inkább, ha úgy nyomul, teszi az agyát, mintha jóképű, milliomos playboy lenne.
Az önbizalom jelentheti azt is, hogy nem fél, nem sunnyog, nem motyog, nem sajnál(tat)ja magát, ellenben jókedvű, optimista, van tartása, belenéz az emberek szemébe, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!