Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "csúnya vagyok, alacsony vagyok és ezért nincs barátnőm" pasiknak csak a fejében létezik ez a dolog?
Tényleg emiatt lehet, hogy nincs csajuk?
Vagy esetleg a negativitás, negatív kisugárzás miatt?
Lányok véleményére lennék kíváncsi!
A negativítás, rossz kisugárzás.
Ha valóban csak a csúnyaság, vékonyság, alacsonyság lenne az ok, akkor csak a magas/átlagos termetű, jóképű, izmos fickóknak lenne barátnőjük. De ez nem igaz, tehát akkor a probléma oka is más.
Ahogy az előző mondja (persze már le is pontozták :D).
Szerintem az itt panaszkodók valószínűleg 98-99%-ának nem lehet olyan komoly baja a külsejével, csak könnyebb erre fogni a sikertelenséget, mint a dolgok mélyére nézni (mivel a külső olyan dolog, hogy szinte senki sem elégedett a sajátjával, mert mindig lehet rajta valamit javítani).
Csúnya, alacsony, vékony/kövér stb. srácokat is látok barátnővel (sokszor egész szépekkel), nekik valamiért mégsem probléma a külsejük.
Persze előnyösebb külsővel (magasság, izmok, szabályos arc stb.) tényleg könnyebb dolga van az embernek, ezt kár lenne tagadni (bár egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező srác is lehet félénk, gátlásos, depressziós stb., ami miatt egyből nem lesz sikeres a nőknél, szóval innentől kezdve hiába néz ki jól), de ettől függetlenül tartom magam ahhoz, amit írtam.
"Csúnya, alacsony, vékony/kövér stb. srácokat is látok barátnővel (sokszor egész szépekkel)"
Melyik bolygón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!