Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nincs barátjuk/barátnőjük azoknak miért nem? Illetve miért nem próbálnak keresni?
Azért nincs mert nem járok bulikba. Azért nem próbálok keresni, mert szerintem keresni hlyeség, illetve én nem egy párt akarok, hanem szerelmet. Az meg majd úgyis megtalál.
17L
Nos, egyrészt elég önbizalomhiányos vagyok, amin most dolgozok (fogyókúra, önfejlesztés stb).
Másrészt, aki nekem tetszik én nem kellek (jelenleg érthető okokból), másrészt akinek én kellek, nem az eseteim (mielőtt valaki kedvesen leszólna :Olyannal, aki egy értelmes mondatot nem képes magától alkotni, nem vagyok hajlandó párkapcsolati szinten foglalkozni, mert szeretek társalogni s nem He szinten). Csak szex szintén nem érdekel.
Plusz jelenleg összetett az életem s nem tudom,hogy ki fogadná ezt el még egy fél évig.
Illetve vannak kitételeim pl nem járnék dohányossal.. Már is sok pasi "kihúzva.." Arról nem is beszélve,h nekem is van egy személyiségem...
De idővel jobban rá állok a keresésre, most,ha jön a nagy Ő, akkor jön, ha nem, nem. (Bár manapság könyvtárban, színházban nem igen lehet srácokkal ismerkedni..)
25N
"Azért, mert nem közelítenek hozzám a férfiak, a múltbéli tapasztalataim miatt pedig én inkább nem kezdeményezek."
Lehet, a múltbéli tapasztalataik miatt ők sem közelítenek :)
A kérdésre válaszolva: a pénz nem érdekel, de egyszerűen nem tűnik rentábilisnak az energia-befektetés. Az időért kár, amit elvesztegetünk olyan emberekre, akikről csak ez alatt/után derül ki, hogy értéktelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!