Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 160 centi körüli férfiak akiknek van barátnőjük?
Környezetemben én is tudok 3-at akinek felesége van, meg egyet akinek barátnője.
Amúgy nekem is az alacsony srácok tetszenek.
Én 164 lehetek, talán reggel egy jó alvás után 165 centi és volt már több barátnőm is.
Egyik ismerősömnek már felesége is van és ő még nálam is alacsonyabb. Plusz az egyik legnagyobb csajozógép ismerősöm is inkább közelebb van a 160-hoz, mint a 170-hez.
De amúgy ezek a kérdések annyira értelmetlenek. Menj ki az utcára és látni fogod, hogy vannak bizony sokan.
Minap is sétáltam az utcán és szembe jött velem egy alacsony férfi és mellette egy magas hölgy, olyan 40-es pár lehetett egy kisgyerekkel maguk mellett. És nem eseményszámban megy a dolog.
A párom 163. És nem mi vagyunk az egyetlen ilyen pár.
Nem szabad az alapján a néhány nyomi alapján általánosítani, akik ahelyett, hogy tennének is valamit azért, hogy barátnőjük legyen, csak itt sajnáltatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!