Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek nincs barátjuk/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs barátjuk/barátnőjük azoknak miért nem? Illetve miért nem próbálnak keresni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 13:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%

Azért nincs barátnőm, mert nem vagyok elég jóképű/gazdag.

Próbáltam, erre ment rá jópár évem, nem volt sikeres. Még ha lelnék is egyet, több pénzt, időt, és energiát öltem már bele mint amennyit visszakapok, ergo nem éri meg.

2015. szept. 5. 14:12
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én probálok keresni, ismerkedem is, sőt randikra is eljárok, ha ugy alakul, de valahogy nem találtam meg azt akivel ugy érezném, hogy járnék és szerelmes lennék bele. Tehát ha megalkuvó lennék lenne társam, csak minek alkudjak meg, majdha jön olyan fiú akivel minden téren úgy érzem, hogy ő az igazi, majd azzal lekötöm magam, addig egyedül maradok.
2015. szept. 5. 14:12
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem zárkóztam el az exem után teljesen a lehetőségtől, de nem is éreztem úgy azóta, hogy azok között a körülmények között működőképes lett volna egy kapcsolat. El kellett telnie néhány évnek, hogy egyenesbe hozzam az életemet, különben megvolt a kockázata, hogy ugyanaz megismétlődik bárkivel, ami vele megtörtént. Akármennyire próbálnak az emberek toleránsak lenni, amíg nincsenek éles helyzetben... Egyik függő helyzetből másikba csöppenni meg nem akartam. Különben meg kitöltöttem az éveimet mással, nem keseredtem meg, pedig nem volt egyszerű. Mostanra állok készen arra, hogy jöhet, ha úgy alakul (és talán valami alakulni is látszik éppen, szóval bizakodó vagyok, hátha, most jó szériám van).

Egyébként soha nem görcsöltem rá a társkeresésre, nekem olyan erőltetett volt a társkereső is, a legtöbb beszélgetőpartneremmel úgy éreztem, mint hogyha egy vizsgán lennék és válaszolni kellene egy tesztsorra... Az exemet is társkeresőn ismertem meg ugyan, de ő valahogy annyira nem a sablont hozta, hogy kitűnt a tömegből. De a körülmények nem voltak olyanok, hogy egy évnél tovább tartson, megoldani meg nem tudtuk.

2015. szept. 5. 14:19
 4/23 anonim ***** válasza:
Azért,mert nem akarom,hogy legyen.és a második kérdésedre is ugyanez a válaszom.
2015. szept. 5. 14:20
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

Eddig nem volt fontos számomra, és nem fektettem elegendő energiát a keresésbe. Volt pár nő, aki próbálkozott nálam, de túl vak voltam, hogy észrevegyem a jeleket.

Csak is az én hibám, hogy nincs barátnőm. :( Ezen próbálok most javítani.

22/F

2015. szept. 5. 14:25
 6/23 anonim ***** válasza:
Azért,mert állítólag túl kedves vagyok...Igazából már nem is érdekel az egész.Élem az életem,és ha ennyi csalódás után valakinek nem felelek meg úgy,ahogy vagyok,akkor lesz..rom.Van nekem elég bajom kapcsolat nélkül is.Ráadásul velem ritkán fordul elő,hogy valaki igazán megfog,akkor is megszívom.
2015. szept. 5. 14:34
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok olyan helyzetben, hogy értelme legyen.
2015. szept. 5. 14:36
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Mert még nem érzem magamat erre érettnek,estig sorolhatnám. 18L
2015. szept. 5. 14:45
 9/23 anonim ***** válasza:
60%
Alacsony vagyok és ocsmány. Egy lánynak sem kellek a külsőm miatt. Amúgy keresgélek, de nem sok sikerrel, hiszen a külsőm kb. csak hányingert tud kiváltani a lányokból.
2015. szept. 5. 15:03
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én is totál így vagyok vele... :(
2015. szept. 5. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!