Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nincs barátjuk/barátnőjük azoknak miért nem? Illetve miért nem próbálnak keresni?
Párkapcsolat? Mi a fenének! Idő és pénzpazarló.
Nincs olyan férfi ismerősöm, aki ne lenne eladósodva, mert ő lakást meg házat vett hitelből, csak azért mert a felesége nem jött ki pasija szüleivel. Hát gratulálok! 25 évnyi eladósodás! inkább elmegyek qrvázni!
nem értem az olyanokat, mint Ámítástechnika aki szerint rengeteg pénz egy kapcsolat.
normális egyetemista lány vagyok normális pasival..és az ismeretségi körömben is úgy működik a legtöbb embernél a dolog, mint nálunk:
a kapcsolatunk legelején a legelső randin ő fizette a kávémat, a következő randin "visszahívtam" azóta pedig vagy felváltva, vagy felesben fizetünk. nyaraláson mindenki fizette a saját részét, ajándékot pedig kölcsönösen veszünk egymásnak nem nagy összegben. a nálam idősebb, harmincas nők körében is kb ezeket látom, max ők már dolgoznak, ezért drágább programokat is megengedhetek maguknak.
komolyan nem tudom, hogy mégis hogy lehet, hogy akik szerint egy kapcsolathoz rengeteg pénz kell, mégis milyen lányoknál ismerkednek (ismerkednek egyáltalán? van egy olyan érzésem, hogy nem, csak kifogást keresnek a sikertelenségükre..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!