Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek nincs barátjuk/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs barátjuk/barátnőjük azoknak miért nem? Illetve miért nem próbálnak keresni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 13:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem közelítenek hozzám a férfiak, a múltbéli tapasztalataim miatt pedig én inkább nem kezdeményezek. Az én társaságomat pedig valószínűleg azért nem keresik, mert nem vagyok se habitusban, se külsőre túl feltűnő.
2015. szept. 5. 15:09
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Bele se merek gondolni, mennyi pénzt vinne el egy párkapcsolat. Olyan szinte, mintha még egy embert kéne eltartanom magamon kívül, hiszen a legapróbb, pár száz forintos ajándékoktól kezdve a hétvégi programokig mindenbe bele kell fektetni némi összeget. Sőt, vannak ugyebár közvetett költségek is, például egy kerékpár helyett két kerékpárra való alkatrészek, egy alvós párna helyett kettő, egy energiaital helyett kettő, aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy megint eltelt egy hónap úgy, hogy nem tudtam félrerakni. Nekem egy párkapcsolat minden téren nyűgöt, terhet, gondot, macerát jelentene, és akkor még az érzelmi viharokról, hullámokról, kitörésekről, hisztikről, megfelelési kényszerről, totális alkalmazkodásról nem is beszéltem semmit... Púpnak sem kéne a hátamra ez.
2015. szept. 5. 15:17
 13/23 anonim ***** válasza:
8%

Párkapcsolat? Mi a fenének! Idő és pénzpazarló.

Nincs olyan férfi ismerősöm, aki ne lenne eladósodva, mert ő lakást meg házat vett hitelből, csak azért mert a felesége nem jött ki pasija szüleivel. Hát gratulálok! 25 évnyi eladósodás! inkább elmegyek qrvázni!

2015. szept. 5. 15:49
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

nem értem az olyanokat, mint Ámítástechnika aki szerint rengeteg pénz egy kapcsolat.

normális egyetemista lány vagyok normális pasival..és az ismeretségi körömben is úgy működik a legtöbb embernél a dolog, mint nálunk:

a kapcsolatunk legelején a legelső randin ő fizette a kávémat, a következő randin "visszahívtam" azóta pedig vagy felváltva, vagy felesben fizetünk. nyaraláson mindenki fizette a saját részét, ajándékot pedig kölcsönösen veszünk egymásnak nem nagy összegben. a nálam idősebb, harmincas nők körében is kb ezeket látom, max ők már dolgoznak, ezért drágább programokat is megengedhetek maguknak.

komolyan nem tudom, hogy mégis hogy lehet, hogy akik szerint egy kapcsolathoz rengeteg pénz kell, mégis milyen lányoknál ismerkednek (ismerkednek egyáltalán? van egy olyan érzésem, hogy nem, csak kifogást keresnek a sikertelenségükre..)

2015. szept. 5. 20:36
 15/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem (csak) a kapcsolat kerül rengeteg pénzbe, hanem amíg az ember egyáltalán eljut odáig. Tehát ideértendők az árnyékra vetődések, kosarak is. Ti pampogtok örökké, hogy próbálkozzon, keressen, igyekezzen. Nos, az időbe, energiába, és pénzbe kerül. Nem kicsibe. Ingyen sajt pedig max. az egérfogóban van. See how it workz?
2015. szept. 5. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Van egy alapbetegségem, ami miatt nem kellek senkinek. Ebben benne van a második kérdésre is a válasz.
2015. szept. 6. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Nincs rá elég pénzük :D
2015. szept. 7. 15:05
 18/23 Milankaa112 válasza:
Mert 90-es human paladin vagyok.
2015. szept. 7. 15:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Mert sajnos nehéz találni hasonlót! :(
2015. szept. 15. 10:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert akikkel próbáltam volna, 1-2 szex után felszívódtak. Ha nem, akkor meg pár nap alatt megfojtottak a túlzott törődésükkel, rajongásukkal.
2015. szept. 15. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!