Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy már nem tudok megbízni egyetlen pasiban sem?

Figyelt kérdés

A szakításom óta már eltelt egy év, és semennyire nem hiányzik a srác, de benne és az előtte lévőkben is hatalmasat csalódtam... Hazudtak nekem és kihasználtak. És akárkivel ismerkedek, és hiába tetszik valaki nagyon, mindig úgy vagyok vele, hogy úgy sem lenne semmi értelme. Más is van így ezzel?

19/L

2015. szept. 3. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a nőknél.
2015. szept. 3. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, én is így vagyok vele, csak ellentétes előjellel. Nem tudnék már megbízni egy nőben sem.
2015. szept. 3. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Légy leszbi:)

6# ez nem karma kérdése. A kérdezőt egyszerűen csak a rosszfiúk érdeklik.

7# te is lumia telóról írsz?:D

2015. szept. 3. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 Igazad van. Én azt se' hiszem el, amit kérdeznek.

F

2015. szept. 3. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!