Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy már nem tudok megbízni egyetlen pasiban sem?
A szakításom óta már eltelt egy év, és semennyire nem hiányzik a srác, de benne és az előtte lévőkben is hatalmasat csalódtam... Hazudtak nekem és kihasználtak. És akárkivel ismerkedek, és hiába tetszik valaki nagyon, mindig úgy vagyok vele, hogy úgy sem lenne semmi értelme. Más is van így ezzel?
19/L
Én sem tudok a nőkben megbízni már, na?
Üdv a klubban!
24/F
Igazad van kérdező. A kapcsolat alapja a bizalom kell legyen. Talán ott a gond, hogy túl könnyen összejönnek az emberek manapság... nem ismerik meg egymást jól.
#1 voltam.
Utolsó: Itt a GYIK-en mindig akad elég jelentkező, meg társkeresőkön is... :D Elég beírnod, hogy Isme... (végig se kell írnod!) és máris jön a privát-áradat, ha nő vagy! :D
24/F
Nem azt mondtam, hogy ne bízz, csak azt, ne bízz meg száz százalékig. De ezt nem csak a párkapcsolatokban hanem a való életben is vallom. Fiatal koromban szörnyen naiv voltam, ahogy több embert megismertem és felnőttem, rájöttem, nem lehet senkiben se megbízni. Én egyenes embernek tartom magam, még se kérem senkitől, hogy bízzon bennem. Ha egyszer kiérdemlem, akkor annak örülök.
De nem kell követni az én példám, de egy biztos. Aki nem bízik az nem is csalódik. Lehet "szegényebb" vagyok ez miatt de sose ér semmi váratlanul. Aztán majd lehet jön valaki aki elnyeri a bizalmam, de addig nekem tökéletes az, hogy mindig van B tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!