Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, h derült égből villámcsapás pillanatok alatt el lehet veszíteni egy nőt? Miért nem tudok megbízni a nőkben?
* Miért nem tudok megbízni a nőkben?
Mert magadból indulsz ki:D Ezért:D
Valószínűleg nem vagy egy hűség mintaszobra:D
Utolsó jó nagy hülye vagy. De nem érdekes
A nők meg nem szeszélyesek, ha ugy gondolják, kapnak jobb csávót, hát bizony, pillanatok alatt meg fognak pattani. Ez ugy szokott lenni, hogy addig minden jó, utána pedig minden rossz (megváltozik a célja az önigazolásuknak) Mivel ebben profik, ezért gyakorlatilag 1 napon belül be tudják magyarázni maguknak bárminek az ellenkeőjét.
Mert tényleg könnyű elveszíteni egy nőt, ha úgy érzi, jobb pasi van a láthatáron és az még ígéretet, ajánlatot is tesz.
Az nem fél, akibe fülig szerelmes a párja, aki meg tudja adni azt a nőnek, hogy csak a látványára nedves legyen a bugyija és sorozatosan élvezzen. Aki emellett még anyagi és érzelmi biztonságot is ad a nőnek, amellől nehezebben szakad el a nő.
Az látszik a csajon ha szerelmes, mert ő fogja akarni, forszírozni a találkozásokat, a többedik menetet, süteménnyel vár az új fehérneműjében stb. Az meg fog elmenni, ha a másik srác "csak kicsit jobb". Őt csak a helyes multimilliomos gavallérok elől kell félteni, de jó esetben nem fut össze ilyenekkel.
A kulcsszó az érzelem. Egy pasit bármilyen kapcsolatból el lehet csábítani, a nőt a rossz és az átlagosból, a nagyon jóból nem. Főleg ha gyereke van - csinálni kell neki.
Egyébként igen, elég könnyen. Pl. én esetemben srác nagyon érdekelt, bejött, majdnem feladtam, mert azt hittem nem érdeklem. Most elkezdett nyitni nagyon örültem neki, az elején... csakhogy a nyitással jött az őszinteség, kitárta a sikertelenségeit, folyamatosan lehúzza magát, egyszóval nem csinál nagy kedvet az ismerkedéshez...
Ez csak egy példa, hogy egy érdeklődő nőt hogyan lehet pillanatok alatt elveszíteni.
"kitárta a sikertelenségeit"
ennyit a belső értékekről. köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!