Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már haverek is sokszor mondták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már haverek is sokszor mondták hogy ''ne nézd nem a te súlcsoportod, meg ad lejjeb a lécet''és eddig sem volt valami nagy szerencsém a lányokkal, tanács?

Figyelt kérdés
Am kicsit hasonlitok Scott Adkinsre, 23F és inkább már túl komoly mint sem komolytalan,szóval ha BMW-el járkálnák akkor fentebb fejjebb lennék nem vágom.Eddig sem volt nagy szerencsém a lányokkal már egy ideje az jár a fejembe az én sorsom hogy egyedül legyek.Ha azt szeretném hogy a lányoknál fentebb legyen a súlycsoportom akkor azt kell tennem hogy többet adjak magamra?

2015. aug. 31. 23:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsot
2015. szept. 1. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a munkatársaimmal vagyok így. Azok mindig a leg selejtesebb csajra akarnak rábeszélni.
2015. szept. 1. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

8.39 ez milyen szinten naiv hozzáállás már?

ha ez valóban csak ennyi lenne,akkor az életben nem dugtam volna meg kb 60 nőt,és nem lenne egy bombázó a feleségem és a gyerekem anyja.

játszma,manipuláció,irányítás ezek az irányelvek.

és amikor megvan a másik figyelme,markodban van az őszinte érdeklődése akkor jön el az hogy eldöntöd mit is akarsz vele kezdeni.

mert erre a bejönnek egymásnak dologra hagyatkozni legalább akkora infantilizmus,mint akik hisznek a sorsban.

tehát nem megvárni,hanem elérni kell,hogy begyere a másiknak,ez a helyes út.

2015. szept. 1. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ,mi az igény.Mert ha csak a plázamacákra buksz,de egyszázadannyit nem adsz amagadra,mint ők,akkor megfontolandó.Van ilyen ismerősöm 1-2.
2015. szept. 1. 23:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"haverek"? "ad lejjeb"? Na mindegy.

Ha nem jössz be azoknak, akik neked bejönnek, akkor vagy lépj följebb te (javíts a külsődön, keress többet, legyél jobb fej), vagy add lejjebb.

2015. szept. 2. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!