Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretnék már valakit szeretni, de nincs kit, valami jó tanács erre van? 21/l
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 16:13
1/11 anonim válasza:
Járj emberek közé, igyekezz minél több emberrel megismerkedni.
2/11 anonim válasza:
igen, légy nyitott, én is szeretnék egy lányt akit szerethetek de manapság csak mennek haza gépezni így elég nehéz ismerkedni
3/11 anonim válasza:
Bárhova megyek 5 emberből 4-en férfiak, és az összes lányra, legalább 2 mindig rá is mozdul. Tehát nincs más dolgod, mint kimozdulni a négy fal közül, mert annak kicsi az esélye, hogy egy szép napon becsönget a szőke herceg.
4/11 anonim válasza:
ismerkedjünk, hátha pont engem szeretnél meg.
5/11 anonim válasza:
Harmadik válaszoló hova mész te, hogy ilyeneket látsz? Itt sokan azt írják, hogy ha csinos lány vagy kiteszed az utcára a lábad, és 20 pasi rögtön randira is hívna. Az igaz, hogy felfigyelnek ránk, de most a fütyülgetéssel, meg egy oda dobott, szép csaj vagy-al nem sokat tudok kezdeni. Gondolom azért a kérdező sem csak úgy akárkit akarna szeretni, hanem vannak neki is olyan tulajdonságok, amiket keres egy férfiban.
6/11 anonim válasza:
Az nem újdonság hogy a nőknek igényeik vannak,csak az a durva hogy néhányuknál fényévekre van a valóságtól.
7/11 anonim válasza:
5: munkahelyemre jön egy új (független) nő rögtön negyed évre előre megvan az ebéd meghívása, túrázni, sportolni járok, dettó ugyanez, ismeretségi körben ha új lány keveredik le ugyanez... és nem csak a nagyon csinosakra áll
(ui: az ilyen fütyülgetűs, beszólogatós pasikra nem gondoltam, ezek az én világomból is kiesnek)
3-as
8/11 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok csak pasi 33. Bárkivel összejönnék már szinte, csak legyen valakim. De ez a sors jut valakinek, akkor nem tud mit kezdeni, vagy felköti magát vagy beletörődik a sorsába: [link]
10/11 anonim válasza:
Jött egy új csaj az egyik boltba, ahova beszerzés miatt járok. Első napja dolgozik ott, és már 4en próbálták felszedni.
Én lettem volna az 5., de közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó se sorszámot tépni, sem beállni a sorba. Válogasson azok közül, akik futnak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!