Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember akit senki se tud szeretni? Mert én ilyen vagyok.
És vajon te szereted saját magadat?
Egyébként nem mondanám, hogy senki se tud szeretni. Csak esetleg annyit, hogy még nem találtad meg azt, aki úgy tud szeretni, ahogyan te szeretnéd. :)
Amúgy, mik szoktak lenni ezek a bizonyos sablon szövegek?
Lehet, hogy tényleg túl jó vagy hozzá. Hidd el, egyszer majd találsz valakit, aki tényleg megérdemel és megadja neked, amire szükséged van.
Az viszont fontos, hogy legyen egészséges önértékelésed és ne utáld magad. Ne mások viselkedése alapján ítélkezz magad felett.
Pont ugyanilyen vagyok én is.Van egy egyéniségem,nem vagyok az a tucatember,tucat gondolkodással.Ezért nem nagyon fogadnak el az emberek,mert kitűnök közülük,és nem röhögök a primitív vicceiken és hasonlók.
A nők levegőnek néznek,szóba sem állnak velem,ha kezdeményeztem is,akkor meg kinevettek vagy megaláztak.
Pedig nagyon kedves,és őszinte ember vagyok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!