Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő azt írja neki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő azt írja neki nem számít az izom, bejön az átlagos alkat, de akkor miért fikázzák mind a képemet ha kérésre küldök?

Figyelt kérdés

Normál súlyom van, alig egy kicsi felesleg és egy kis izom mert rendszeresen edzek. De az ilyenek akik azt állítják nekik nem kell izom mégis fikázzák, hogy ez nagyon kevés meg lehetne rajtam több izom, holott példànak okáért 40es karom van és kicsit szálkás. De mind írja, hogy eddz többet meg nem látszik semmi. Vagy vissza sem írnak pedig ők kérnek képet.

Miért kell hazudni? Egy tökéletes testű definiált izomzatú szálkás férfire vágytok. Vagy nektek Cristiano Ronaldo az átlagos?

Érdekes mód az utcán is ilyen fiúkat látok nővel legtöbbet akik nem kigyúrtak de minden izmuk erősen körvonalazódik.

Persze a 160centis 110 kilos nők nem ilyenekkel vannak akiket felhoznak ellenpéldának, hogy nem csak izmos pasinak van bnője. De most komolyan, ha egy férfi nem tökéletes genetikával született, akkor csak kórosan elhízott nője lehet, annak ellenére, hogy ő sportol csak nem épp egy anatómia modell?

2015. aug. 31. 22:54
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
56%
Te mit tekintesz átlagosnak? Ha te sportolsz, akkor ugyanúgy lehetsz átlagos meg átlagon kívüli, mint aki nem mozog egyáltalán.
2015. szept. 1. 11:18
 42/58 A kérdező kommentje:

Nézd meg a 20as választ.

Ott a második képen lévő és a harmadikon a jobb oldali átlagos (elsőből nem sok látszik). A harmadik a bal oldali már átlag feletti.

Ha máshogy gondolod, akkor szerintem el vagy tévedve. És itt most nem arról van szó, hogy neked mi az átlagos, hanem objektíven nézve.

2015. szept. 1. 11:24
 43/58 anonim ***** válasza:
68%

Tudod, mi a baj veled, kérdező?

Ez már a sokadik nyavalygós kérdés a témában, aki nem hajlandó a tanácsot, segítséget elfogadni, annak hiába próbálunk segíteni.

Láttam már innen pasikról képet, iszonyatos önértékelési zavarral, semmi probléma nem volt a külsejükkel, de volt, aki makacsul ragaszkodott hozzá, hogy márpedig ő olyan, amilyennek ő látja magát, és mindenki más hazudik, aki segíteni szeretett volna.

Talán arra vártak, hogy valaki azonnal rájuk veti magát.

Tudod, ki az átlagos, aki nem tűnik ki. Nem, nem nagy kabátban, tanulhatnál szövegértelmezést, de te csak kiforgatod mások szavait, akik nem neked bólogatnak.

Rengetegen élnek tévedésben, egy normál, átlagos testalkat nem egy fix magasság-súly-centi, hanem egy tartományon belül mozog, ezen kívül meg nem átlagos, ami meg nem átlagos, az feltűnik, akár jó értelemben, akár rossz értelemben. Tudod, milyen rossz látni, hogy azok akarnak fogyókúrázni pl. akiknek semmi szükségük rá? Ugyanezért van, amiért te és a hozzád hasonlók itt siránkoznak.

Miért kellene, hogy támogassalak a nagy nyavalygásban?

2015. szept. 1. 11:29
 44/58 A kérdező kommentje:
Én csak tisztában akarok lenni a nők igényeivel mert így felesleges körök lefutását spórolom meg.
2015. szept. 1. 11:32
 45/58 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon sokan most az elhízott és a sovány testet tekintik átlagosnak. Pedig az ugyanúgy nem átlagos, mint a látványos izom, ami egy pólóban feszül.
2015. szept. 1. 11:36
 46/58 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, nem érted.
2015. szept. 1. 11:40
 47/58 anonim ***** válasza:
50%

Én értem, te nem akarod elfogadni a tényeket, és tovább akarsz hisztizni, mert az olyan jó így névtelenül arctalanul. :-)

Hát, jó szórakozást hozzá, ma hány siránkozó kérdést akarsz feltenni?

2015. szept. 1. 11:45
 48/58 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem is 38-nak és 48-nak van igaza. Te vagy az aki nem érti, de legfőképpen nem is akarod érteni.
2015. szept. 1. 11:48
 49/58 anonim ***** válasza:
20%

#15, elhiszem hogy igazat állít a Kérdező, mert én is rusnya vagyok, és nekem se lenne rá okom hogy cifrázzam a dolgot, ha netán kérdést írnék ki. Amúgy meg írta, hogy mutatta a fotóját jópár csajnak, akik ki is gúnyolták, szóval teljesen érthető, hogy nem mutatja magát.

Látod Kérdező, még maguknak se ismernék be hogy felszínesek.

Ha olyan módszer kell, Kérdező, amivel garantált a siker, csajozz pénzzel. Ha van elég lóvéd, ne félj, külsőre is hamar megszépülsz majd :D

2015. szept. 1. 13:16
 50/58 anonim ***** válasza:
59%

Ha azt kérdezed, milyen a tested, arra válaszolok: gyúrjál még mer' gizda vagy stb. De ha azt kérdezed, járnék-e átlagos testű sráccal, akkor a válasz: naná. Gyúratlannal is! De ettől még nem akarok pont veled járni. Mert nem tetszik a stílusod mondjuk, hogy csak magaddal, a csajozási problémáiddal vagy elfoglalva stb. Nekem az intelligencia meg az érdeklődés fontosabb mint a test, tehát nem amiatt utasítanálak el mert átlagos a tested, hanem mert ami a fejedben van, az sem jobb.

Az én pasimnak sörhasa van és kissé túlsúlyos. Imádom. Ha megkérdezné, mit kéne csinálnia magával, el tudnám mondani, min javíthatna, de nem kérdezi mert nem érdekli, és engem sem izgat a dolog.

2015. szept. 1. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!