Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő azt írja neki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő azt írja neki nem számít az izom, bejön az átlagos alkat, de akkor miért fikázzák mind a képemet ha kérésre küldök?

Figyelt kérdés

Normál súlyom van, alig egy kicsi felesleg és egy kis izom mert rendszeresen edzek. De az ilyenek akik azt állítják nekik nem kell izom mégis fikázzák, hogy ez nagyon kevés meg lehetne rajtam több izom, holott példànak okáért 40es karom van és kicsit szálkás. De mind írja, hogy eddz többet meg nem látszik semmi. Vagy vissza sem írnak pedig ők kérnek képet.

Miért kell hazudni? Egy tökéletes testű definiált izomzatú szálkás férfire vágytok. Vagy nektek Cristiano Ronaldo az átlagos?

Érdekes mód az utcán is ilyen fiúkat látok nővel legtöbbet akik nem kigyúrtak de minden izmuk erősen körvonalazódik.

Persze a 160centis 110 kilos nők nem ilyenekkel vannak akiket felhoznak ellenpéldának, hogy nem csak izmos pasinak van bnője. De most komolyan, ha egy férfi nem tökéletes genetikával született, akkor csak kórosan elhízott nője lehet, annak ellenére, hogy ő sportol csak nem épp egy anatómia modell?

2015. aug. 31. 22:54
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Van aki átlagos, de rengeteg nő odavan érte, és olyan is aki izmos, de senkinek sem kell. Szerencsén múlik az egész. Amúgy neten kb. 100szor elutasítóbbak a nők, mint élőben(tapasztalatból tudom). Lehet csak azzal van a baj, h neten próbálsz ismerkedni, ahol a nők nagy része nem kapcsolatot keres.
2015. aug. 31. 23:25
 12/58 anonim ***** válasza:
45%

Azért bocs, de izom és izom között is van különbség. Van, akinek az izompacsirta jön be, van, akinek elég az, ha a másik fél sportol, még ha nincsenek is felfújt izmai, de legalább se nem kövér se nem sovány se nem löttyedt, hanem szép feszes.

Azért egy izmos férfi nem csak így nézhet ki:

[link]

2015. aug. 31. 23:26
 13/58 anonim ***** válasza:
77%

Nő vagyok, és bejön az átlagos testalkat. Na most küldj képet, kíváncsi vagyok!

Sejtésem szerint 20 nőből 18-nak tökéletesen megfelelsz, a maradék kettő vagy nem ír, vagy lefikáz, és persze te nem azt jegyzed meg ebből, hogy 18-nak jó, hanem hogy "a nőknek ez szar".

2015. aug. 31. 23:32
 14/58 anonim ***** válasza:
24%
Mert képtmutatók. Elég konkrét válasz?
2015. szept. 1. 00:30
 15/58 anonim ***** válasza:
57%

Azért bámulatos, hogy a pasik rögtön a pártját fogják a kérdezőnek és kép nélkül elhiszik hogy nem egy víziszörny, vagy hogy igazat állít.

Átlagos? Milyen átlagos? Vékony vagy vastag? Ha nem mutatod meg csak picsogsz itt, aki meg azt állítja, hogy a nők hazudnak attól megkérdezném hogy ismeretlenül, ha az arcát nem is látják, csak a testéről képet, miért is hazudnának? Mutasd itt meg, vagyunk nők egy páran, lássuk azt az átlagos testet, szépfiú. Félsz a csúnya, gonosz, felületes néniktől?

2015. szept. 1. 06:19
 16/58 anonim ***** válasza:
Nem tesz ki képet, kamu a kérdés!
2015. szept. 1. 06:33
 17/58 A kérdező kommentje:

Nem értitek mit mondok.

Elismerik, hogy átlagok testem van. Nem vagyok sem sovány, sem vékony és elhízott sem.

DE az átlagos test nekik kevés, annak ellenére, hogy azt állítjak az megfelel. Ez a lényeg a kérdésben.

2015. szept. 1. 07:45
 18/58 A kérdező kommentje:

"ha az arcát nem is látják, csak a testéről képet, miért is hazudnának? "

Konkrétan nekem nem hazudnak. Leírják, hogy "tök átlagos tested van, nincs rajta semmi extra, nincs vele semmi gond", amit én is tudok, hogy átlagos, nem vagyok egy kigyúrt szépfiú, de szélsőséges eset sem.

De aztán jön az érdektelenség, nem válaszolás, pedig mondjuk előtte szívesen írtak vissza, aztán a szájhúzogatás, hogy edzhetnék többet, a karomra mehetne izom, a mellizmom is lehetne nagyobb, szóval értitek.

Itt bőszen hirdetik, hogy " nem értem miért gondolják azt aa fiúk, hogy minden lánynak izmos test kell és anélkül nem tudnak csajozni".

Most nekik ez az izmos test:

[link]

ez pedig az átlagos:

[link]

mert kezdem úgy érezni nem tudják felmérni mennyi izomért mennyi kell beletenni időben, pénzben és genetikában.

2015. szept. 1. 07:55
 19/58 anonim ***** válasza:
Nekem is küldjél képet.
2015. szept. 1. 08:35
 20/58 anonim ***** válasza:
71%

Hát becseszne, ha az lenne az átlagos, ami a második képen van. Az a nő, aki szerint az az átlag, az nem teljesen épeszű.

Véleményem szerint ezek azok, amik se nem kövérek, se nem soványak:

[link]

[link]

[link] (jobb oldal)

2015. szept. 1. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!