Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő azt írja neki nem számít az izom, bejön az átlagos alkat, de akkor miért fikázzák mind a képemet ha kérésre küldök?
Normál súlyom van, alig egy kicsi felesleg és egy kis izom mert rendszeresen edzek. De az ilyenek akik azt állítják nekik nem kell izom mégis fikázzák, hogy ez nagyon kevés meg lehetne rajtam több izom, holott példànak okáért 40es karom van és kicsit szálkás. De mind írja, hogy eddz többet meg nem látszik semmi. Vagy vissza sem írnak pedig ők kérnek képet.
Miért kell hazudni? Egy tökéletes testű definiált izomzatú szálkás férfire vágytok. Vagy nektek Cristiano Ronaldo az átlagos?
Érdekes mód az utcán is ilyen fiúkat látok nővel legtöbbet akik nem kigyúrtak de minden izmuk erősen körvonalazódik.
Persze a 160centis 110 kilos nők nem ilyenekkel vannak akiket felhoznak ellenpéldának, hogy nem csak izmos pasinak van bnője. De most komolyan, ha egy férfi nem tökéletes genetikával született, akkor csak kórosan elhízott nője lehet, annak ellenére, hogy ő sportol csak nem épp egy anatómia modell?
De látod bakker, hogy csak azt veszed figyelembe, ami igazolja a te meglátásod?
Az nem érdekel, hogy itt verem a nyálam, linkelem az átlagos pasikat, melléd állok a kérdésben NŐKÉNT. De ha idejön egy, azaz egy olyan, aki igazolja az állításod, rögtön ráharapsz.
Ez tipikusan olyan, mint mikor feltesz egy lány kérdést arról, hogy a kis mell bejön-e a pasiknak.
15-en leírják, hogy igen, az is szép, vonzó, de jön egy, aki szerint a kicsi szar, csak a nagy mell az igazi. A kérdező pedig figyelembe se veszi a 15 válaszadót, csak mutogat arra az egyre, hogy "Látjátok???? A pasiknak nem kell kis mell!!"
Teljesen más téma az, hogy valakinek mi az elvárás, és mi az ideális.
Attól, hogy megmondják, hogy lehetne még alakítani a testeden, nem jelenti azt, hogy így nem fogadnának el.
jó, amit linkelték, az tényleg átlagos.
itt nincs 15 aki mellettem áll...
Kérdező, te itt most azt várod, hogy összeszedj egy nőt, vagy nyavalyogni akarsz, vagy segítséget?
Nem átlagos a sovány a kövér és az, akinek erősen látványos izomzata van (akin ruhában is látszik, az nem átlagos), átlagosba viszont elég sok beletartozik a kis sörpocakos, a vékonyan sportos, a nem soprtos de se nem kövér se nem sovány, minden olyan, akin ruhában, rendesen felöltözve nem látszik, milyen alatta, hogy izmos pocakos vagy csont és bőr, ez az átlag. Öcsém is átlag, pedig rendszeresen sportol, de ha felöltözve látod, nem mondanád meg, max. egy vékony magas srácot látsz, aki nem sovány, nem kövér, de hogy van-e rajta izom vagy nincs, azt ruhában nem tudod megállapítani.
Nincs. Konkrétan egy ember van "ellened" (68%-os) és egy "melletted" (én). A többiek nem foglaltak állást arról, hogy mi is az átlagos.
Szerintem elég kiegyenlített eddig a mérkőzés.
Kíváncsi lennék, hogy hány embernek küldted el a képet és ebből hányan pontosan mit írtak.
Ha az ember véleményt kér, akkor gyakorlatilag kritikát kér, ilyenkor az ember azokat a hibákat is elmondja, amik amúgy nem zavarják.
Ha úgy vesszük, nekem ez lenne a 10/10-es test:
De nyilván tudom, hogy ebben mennyi munka van, és őszintén szólva egyetlen egy pasitól sem várnám el, hogy így nézzen ki, ugyanis én sem nézek ki így:
Egy olyan alkatú férfi bőven megfelelne, mint amilyeneket linkeltem, ugyanis azt is vonzónak találom. Sőt, kapaszkodj meg, a barátom pl. erősen túlsúlyos.
Szóval hiába mondja valaki, hogy nem vagy 10/10-es, ha amúgy nála 2/10-től felfelé bármi jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!