Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkáim! Mikor fogjátok megérteni, hogy alanyi jogon nem jár ám barátnő, valamint nem trófeaként és tulajdonotokként kell rátekinteni?
Úgy jön, hogy az Állatfarm fő mondanivalója ugye az volt hogy mindenki egyenlő. Szóval amit nekünk nem szabad, azt a másik nemnek se legyen szabad. Azok a pontagyú hülyék akik itt szűznyomilúzerezik a csalódott pasikat, meg trollkodnak, ugyanazt művelik amiért minket ekéznek. Ja és persze lepontoznak mert érvképtelen ostobák.
Nekem ez olyan gyanús, hogyha csalódott lány ír ki kérdést, egy ujjal se bántja senki, sőt, konkrétan még ő kötekszik a válaszadókkal ha nem írják le neki a tökéletes megoldást (ezt konkrétan a farburgeres csaj csinálta), ha meg csalódott fiú ír ki kérdést, egyből ketten-hárman ugranak rá egyszerre szűznyomilúzerezni...
Az élet pedig, ugyebár, szép. Magyarország, én így szeretlek!!!
Nem írtam sehol, hogy van párom. És férfi vagyok. Ez egy szándékosan kiírt trollkérdés volt, amiben a válaszolók reakcióit akartam szemügyre venni.
Eredmény: mindenki csak siránkozik.
Kérdező: A 20-as válaszban feltett kérdésemre válaszolnál?
Azokkal a fiúkkal is gond van, akik nem csak hangoztatják, hanem tényleg kedvesek, és mégse törődnek vele a nők?
26:
Az meg empátia lenne, ha nem beszélnél az ilyen férfiakról lekezelően, esetleg tanácsokat adnál nekik, segítenél rajtuk. Vagy az empátia számodra az ismeretlen fogalom?
Ismerek egy nők körében nagyon sikeres férfit, aki biztatja a kevésbé sikereseket, és tanácsokat ad nekik.. Rá azt tudom mondani, hogy jó ember. Arra, aki azt mondja, hogy "természetes szelekció, így járt, neki nem jutott nő", arról nem tudom ugyanezt elmondani.
20:28, erről van szó. Akinek nem jut csaj, az maradjon kussba, de leginkább dögöljön meg, oszt probléma letudva :D
Kíváncsi vagyok, táborba zárni mikor fogják az átlagos/átlag alatti pasasokat, hogy csak a gazdagok és szépek maradjanak...
"Ismerek egy nők körében nagyon sikeres férfit, aki biztatja a kevésbé sikereseket, és tanácsokat ad nekik.. Rá azt tudom mondani, hogy jó ember. Arra, aki azt mondja, hogy "természetes szelekció, így járt, neki nem jutott nő", arról nem tudom ugyanezt elmondani."
-->Én is tudok egy ilyen pasasról, aki elég jó a nőknél és tanácsokat ad, de van egy olyan hallgatója, aki a tömérdek tanács ellenére a kisujját sem mozdítja a sikerért, pedig ha azt az évek során felhalmozott lexikális tudást tettekre váltaná, biztosan összejönne egy nővel. Mit lehet erre akkor mondani? Természetes szelekció. Az ilyenek kihullanak a rostán. Sajnos be kell látni, hogy tényleg vannak olyanok, akik képtelenek az ismerkedésre valamilyen pszichés okból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!