Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a barátnő keresés téma, miért nem megy nekem, mi az amit elrontok mindig?
Tehát tekintve nem tartom magam szerencsétlen hülyének, rondának se , és még a magamhoz való eszem is megvan, akkor mi a bajom? De tegyük fel tévedek mind a háromban, és hülye vagyok, ronda is vagyok, és otthonról is elmentek... akkor is , aki ilyen, azoknak is van barátnőjük, legalábbis valaki mindig lifeg az oldalukon. Én meg itt vagyok 25 évesen és még senkim se volt. Ezt hogy kell érteni... hát úgy kell érteni, hogy abszolút senki, még nővel se voltam. (na jó ez mondjuk így nem igaz, mert a lehetőség meglett volna rá, de inkább nemet mondtam)
Ha valaki azzal jönne, hogy a pénz... hát nem mondom meg mit dolgozok, mert a végén meg azzal jönne a másik véglet hogy dicsekszek, legyen annyi elég ide, hogy eleget fizetnek, hogy ne sírjak emiatt.
Próbálkozok én, az utolsó két esélyesből az egyik lánnyal vagy fél évig kerülgettük egymást, már már jól alakulhatott volna, de aztán le lettem pattintva hogy nem vagyok elég vallásos. A másik meg egy elég régóta húzódó dolog volt, ő csak simán nem szól most hozzám, és még azt se tudom miért...
Lányok, mit csináljak, hogy végre észre is vegyetek? Tény hogy mostanában inkább neten próbálkozok, de ez inkább átmeneti állapot, mert nem szeretem.
Ha kell küldök képet is , hogy véleményt mondjatok a pofázmányomról, csak valaki mondjon valamit, mert most már megint kezdem szarul érezni magam :S
25F
És szoktad őket randira hívni?
Kézen fogni?
Megcsókolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!