Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a barátnő keresés téma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a barátnő keresés téma, miért nem megy nekem, mi az amit elrontok mindig?

Figyelt kérdés

Tehát tekintve nem tartom magam szerencsétlen hülyének, rondának se , és még a magamhoz való eszem is megvan, akkor mi a bajom? De tegyük fel tévedek mind a háromban, és hülye vagyok, ronda is vagyok, és otthonról is elmentek... akkor is , aki ilyen, azoknak is van barátnőjük, legalábbis valaki mindig lifeg az oldalukon. Én meg itt vagyok 25 évesen és még senkim se volt. Ezt hogy kell érteni... hát úgy kell érteni, hogy abszolút senki, még nővel se voltam. (na jó ez mondjuk így nem igaz, mert a lehetőség meglett volna rá, de inkább nemet mondtam)

Ha valaki azzal jönne, hogy a pénz... hát nem mondom meg mit dolgozok, mert a végén meg azzal jönne a másik véglet hogy dicsekszek, legyen annyi elég ide, hogy eleget fizetnek, hogy ne sírjak emiatt.

Próbálkozok én, az utolsó két esélyesből az egyik lánnyal vagy fél évig kerülgettük egymást, már már jól alakulhatott volna, de aztán le lettem pattintva hogy nem vagyok elég vallásos. A másik meg egy elég régóta húzódó dolog volt, ő csak simán nem szól most hozzám, és még azt se tudom miért...

Lányok, mit csináljak, hogy végre észre is vegyetek? Tény hogy mostanában inkább neten próbálkozok, de ez inkább átmeneti állapot, mert nem szeretem.

Ha kell küldök képet is , hogy véleményt mondjatok a pofázmányomról, csak valaki mondjon valamit, mert most már megint kezdem szarul érezni magam :S

25F

2015. aug. 30. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom, nem vagy elég rámenős. A nőknek tökös gyerekek kellenek, simán kedvességgel nem veszed le őket a lábukról. Én se vagyok rámenős, vannak gátlásaim, így nem jön össze semmi. Próbáltam javítani a helyzeten, elég komoly gödörből kellett kimásznom (bár a betegségtől sose lehet teljesen megszabadulni), de akik ezt tudták, azok sem értékelték az egészet. Bár én sem fogadom meg ezt soha, de nem kellene sokáig szarakodni, az első adandó alkalommal nyomulnod kellene a csajokra, ők is ösztönlények, ebből értenek, és lemérik, hogy meg tudnád őket dugni. Másrészt meg nagyon nehéz normális lányt találni a mai világban, aki sem nem zárkózott, sem nem beképzelt, és el is fogad téged olyannak, amilyen vagy. Ne add fel, próbálkozz tovább, és nyomulj, ha kell, ha nem.
2015. aug. 30. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép. Írok véleményt.
2015. szept. 6. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem a kinézeteddel van probléma. Inkább az, hogy nem megfelelő lányoknál próbálkoztál.
2015. szept. 6. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért vallásos lányoknál próbálkozol, ha te nem vagy az?
2015. szept. 6. 22:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Erre a vallásos témára egy példa van csak :) Illetve majdhogynem ő nem hagyott békén eleinte, illetve először honnan kellene tudnom hogy ő annyira vallásos, harmadszor, miért zárná ki egymást a dolog ?
2015. szept. 6. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég jóképű, vagy gazdag.
2015. szept. 6. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is egy képet kérlek.
2015. szept. 6. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:

És szoktad őket randira hívni?

Kézen fogni?

Megcsókolni?

2015. szept. 7. 01:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy a kinézeted teljesen vállalható. Kezdeményezz többet, majd csak lesz valami.
2015. szept. 7. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan ezzel a próbálkozz többet dumával, mert utána meg azt mondják, hogy te minden lánynál bepróbálkozol, biztos csak a szex kell és valójában nem is érdekelnek. Nem lehet kiigazodni rajtuk sehogy.
2015. okt. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!