Miért gondolják egyesek, hogy nekik a barátnő alanyi
jogon jár?
Figyelt kérdés
Ki vagyok akadva kicsit, mert egy ismerős bízott benne, hogy összejövünk,de ki kellett ábrándítanom.
Most hallgathatom órákon át, hogy "Eldobtam magamtól az esélyt a boldogságra" meg honnan tudom, hogy nem működne.
Onnan, hogy azalatt a pár hónap alatt baráti ismerkedés során kiismertem annyira, hogy le tudtam vonni, nem vagyunk egymáshoz valók, nem passzol a személyisége hozzám. (A külseje tökéletes, mielőtt valaki belekötne)
Miért olyan nehezen fogadják ezt egyesek?
L
2015. jan. 13. 22:14
1/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ezt gondolja, lehet, hogy csak beléd szeretett
2015. jan. 13. 22:16
2/10 Evergrey válasza:
Valószínűleg még nem utasították el elégszer ahhoz, hogy megtanulja, hogyan kell azt méltósággal kezelni.
3/10 CptTomato válasza:
Lehet tettél olyan megjegyzést amiből ő téves következtetést vont le és tovább gondolta milyen lenne...stb..
A lényeg h ő fejben szépnek képzelt titeket...
De ennek semmi köze az alanyi jogokhoz... ezt minden pasi és sok lány is csinálja fiatabban... van aki még idősebben is. Hagyd rá.
4/10 anonim válasza:
Ez szerintem távolról sem azt jelenti, hogy azt gondolná a srác, hogy neki alanyi jogon járna a barátnő. Sokkal inkább az lehet, hogy téged szeretett volna barátnőjének, és ha szerelmes az ember, akkor rendszerint nehezen emészti meg, hogy nem kellett az illetőnek.
2015. jan. 13. 22:17
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szerelmes, nem találkoztunk még. Meg meg is mondtam az elején, nem adok nagy esélyt a dolognak, ne élje bele magát.
2015. jan. 13. 22:19
6/10 anonim válasza:
Ha nem akartál vele összejönni, akkor ne beszélgess vele, ne érdekeljenek a dolgai és ne tartsd a kapcsolatot vele. De pont ez a baj, hogy te akartál ismerkedni, beszélgetni vele és meghallgattad a dolgait, így ő természetesnek vette, hogy akkor te is kapcsolatot akarsz, nem pedig csak hülyíted. Már az elején meg lehet mondani, ha neked a jobb kezed jobban kell, mint ő.
2015. jan. 13. 22:19
7/10 anonim válasza:
Légy megértő. Azért viselkedik így, mert csalódott. Majd feldolgozza.
Egyébként szerintem mindenkinek járna a barát/barátnő alanyi jogon, mindenki megérdemelné - csak ezt nem úgy kell elképzelni, hogy akit én kiválasztok magamnak, annak kutya kötelessége velem járni. Tartsuk tiszteletben egymást.
2015. jan. 13. 22:23
8/10 anonim válasza:
Megmondtad neki konkrétan? Mert az a lényeg! Nem kell köntörfalazni, meg körülírogatni... Mert akinek tetszel, az úgysem veszi észre, és reménykedni fog, ha csak egy utolsó szalmaszálat lát is. :D
2015. jan. 13. 22:23
9/10 anonim válasza:
Egyébként meg minek kell hónapokig hülyíteni, ha nem akarsz tőle semmit?
2015. jan. 13. 22:24
10/10 anonim válasza:
Sajnos sokszor nem vagytok egyértelműek, mi meg nem vagyunk gondolatolvasók. Ő valószínűleg nem gondolta, hogy ez csak baráti ismerkedés, többet szeretett volna, te meg talán nem mondtad meg neki, hogy csak barátilag beszélgettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!