Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van megoldás? Tanácstalan vagyok.

Van megoldás? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem, de mostanság nem tudok újabb témákat felhozni.

Milyen módja van annak, hogy legyen közös témánk ???

Nem vagyok otthon szívügyekben sajnos, szóval még milyen témákról lehet beszélgetni, vagy korábbi témákról is lehet vagy hasonló???

2015. jan. 11. 02:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szervezetek közös programokat, ott majd alkalom adtán tudok beszélgetni.
2015. jan. 11. 02:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Az jövő héten lesz közös programunk csak azért nagyon tartok attól, hogy elfogok hallkulni.

Ui.: a Lány 16, én 17

2015. jan. 11. 02:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

úgy,hogy abbahagyod a megfelelési kényszeredet és inkább kezdjen el szórakoztatni az ha nagy megkukulás van.

várd el te azt,hogy ő hozzon fel témát,amire te nem reagálsz,hanem előjössz valami egészen mással és nevess azon ha a kukulás alatt zavarba jön.

2015. jan. 11. 03:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Hoppá! azért a nyelvtankönyvet is forgatni kellene: el fogok halkulni - így kellene leírni.

A témákról: mindenesetre, ha olvasott ember vagy,akkor könnyebben találsz témákat is, jobban ki tudod magad fejezni. De lehet érdeklődni az ő érdeklődési köréről, mi foglalkoztatja, mivel szereti tölteni a szabad idejét, mi szeretne lenni, hova megy majd továbbtanulni, miket olvas, jár-e színházba, csak a könnyűzenét szereti-e vagy esetleg a komolyzenét is. (Egyébként ajánlom, hogy hallgassatok néha komolyzenét is, azt is meg lehet szeretni, és kulturált emberekkel lehet ott találkozni.) Kérdezheted az otthoni helyzetéről, a szüleiről, a testvéreiről, ha van neki, milyen viszonyban van velük, ha esetleg lenne valami gond otthon, akkor pár tanáccsal segítheted - szóval ilyenek jutottak hirtelen eszembe. Menjetek el a felújított Állatkertbe - ha pestiek vagytok, mellette ott van a Kisvidámpark is, amit ott hagytak a régi vidámparkból.

2015. jan. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!