Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs sikerem a lanyoknal?
Figyelt kérdés
6-7 evvel ezelott kockahasam volt nagy karom... Izmos voltam. Most megvagyok ereszkedve 173 cm 105 kg abszolut dundi, de nem az ordenaro dagadt kategoria inkabb husos. Mindenbol kicsit nagyobb, vastagabb van. Regen Magyarorszagon eltem, most 5 eve kulfoldon, es hatarok ide vagy oda a lanyok nem mutatnak semmi erdeklodest a kezdemenyezeseimre! Tarskereso oldalak, facebook csoportok ( na ez erdekes sokszor posztolok a csoportokba erdekes, vicces torteneteket, sokan lajkoljak, mikor rajuk irok meg valasz semmi) meg valo eletben is ha szituacio ugy hozza bizony megszolitom a lanyt akar a buszon is, vagy kavezoban. Valtakozo a siker van ugyhogy jol elbeszelgetunk, de ennyi, mikor rakerdezek, hogy folytathatnank ezt a beszelgetest, mindig jon a van baratom,... Szoveg. Ez volt Magyarorszagon is es ez kulfoldon is. Magamrol annyit, hogy lehet visszahuzodkodo vagyok, szorgalmas vagyok, aminek az az eredmenye, hogy mar van pesten egy lakasom hitel nelkul es nemi megtakaritasom. Az allasom nem jo, sot ... De tudok 300 orakat dolgozni, igy tudok sporolni. Nem mondom, hogy utalom magam vgy ilyuesmi, de neha azt erzem, hogy senki nem akar megolelni, megcsokolni, hogy a testem a karakyterem olyan, hogy nem kivancsi ra senki, hogy olyan ember vagyok, akit senki nem akar. Pedig nem dohanyzom, inni csak ha megkivanok par sort, nem drogozok, nem vagyok hazudos, vagy szerencsejatekfuggo... Mit kene csinaljak?2015. aug. 26. 17:38
2/8 anonim válasza:
Én azt javaslom, amit a napokban tapasztaltam: egy férfi leszólított, kedvesen, udvariasan, és a HARMADIK kérdése az volt, hogy van-e barátom. (Van.)
Így el lehet kerülni a felesleges köröket.
3/8 anonim válasza:
És lehet egy k_rvanagyot csalódni xD
5/8 anonim válasza:
Gondolom olyanokkal találkozol, vagy hajtasz akinek nem jössz be. Én is így vagyok, az esetek 90%-ban olyannal akarok kezdeni, akinek van barátja vagy más tetszik sablonszöveg jön. A maradék 10% aki egyedüli, rám se bagózik.
6/8 A kérdező kommentje:
Olyan embert szolitok le, aki szimpatikus! Nem szolitok le mindenkit! Lehet kicsit lehuzos erzelmileg a szovegem! De kibujt bellolem! Ez is megeshet neha! Egyedul biztos nem fogok maradni, mert pl filippino lanyok allandoan kornyekeznek, meg moindjak, hogy part, ferjet keresnek! Szoval akarnam lehetne minden este mas. De nem tetszenek! Az mas ha abban a korban leszek elveszek egyet, husegesek par ismerosom igy tett es szarnak a vilagba!
2015. aug. 26. 18:55
7/8 anonim válasza:
Nem vagy elég jóképű, vagy pénzes.
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj majd megtalálod a nődet :) próba szerencse a külsőddel leírás alapján semmi gond nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!