Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot választanád?
2 éve vagyok a barátommal, de hanyagol, alig látjuk egymást, minden és mindenki fontosabb, semmi szex, és durván veszekszik velem a semmin.
A másik srácot fél éve ismerem, ő sem tudja, szakítson-e a barátnőjével, kb ugyanez a gond náluk is.
Gondoltunk rá, hogy megpróbáljuk együtt, de félek, ez sem lenne jobb semmivel. Oké, lenne szex.
Nagyon tetszik neki a személyiségem, meg hogy ha összejönnénk, az hosszútávú lenne, mert jól elvagyunk, de nem hiszem, hogy nekem lehet valaha normális kapcsolatom még.
21l

szépen leírtad a barátod,de lehet hogy pont azért ilyen,mert te meg sunyiban lezsírosztad a másikkal a dolgokat,aztán amikor a palid meg közeledne csak a pofavágást meg a fintorgást látja rajtad nem a vágyat.
egy ilyet meg nekem sem lenne megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!