Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi két nő közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1. Szép, kedves, még sosem volt pasival 25 éves.
2. Szép, kedves, már annyi pasival volt, hogy nem tudja hányadik lennél az életében, szintén 25 éves.
Tudom, hogy a kettő közötti lenne normális, de ha csak ez a két véglet lenne, melyiket választanád?
2015. aug. 29. 20:06
1/12 anonim válasza:
Ha csak ennyi adat áll a rendelkezésemre, akkor 1-es.
2/12 anonim válasza:
Az első mert én sem voltam még nővel 24 évesen.
Amúgy meg olyan nő valószínűleg nem is létezik.
4/12 anonim válasza:
Milyen kérdés ez?
Persze,hogy az 1.-t.
5/12 anonim válasza:
szép de nemvolt még fickoja?deha volt,gondolom nemszakítottak 2 hét után,ergó bacniuk kelett volna,
aha kamuzzál még kérdező
25 évesen nicns ojan csaj aki ne bacott volna,max ha ketyós
9/12 anonim válasza:
Amelyikkel jól kijönnénk egymással, engem nem érdekel,hogy a múltban ki kivel hányszor feküdt le, én a jelenben élek, és a jövőben fogok,nem a múltban. Ha az 1-sel találnánk meg a közös hangot,akkor vele, ha a 2-sel, akkor vele.
10/12 anonim válasza:
Amelyikkel meg van a szikra, meg minden más is passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!