Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot választanád?
2 éve vagyok a barátommal, de hanyagol, alig látjuk egymást, minden és mindenki fontosabb, semmi szex, és durván veszekszik velem a semmin.
A másik srácot fél éve ismerem, ő sem tudja, szakítson-e a barátnőjével, kb ugyanez a gond náluk is.
Gondoltunk rá, hogy megpróbáljuk együtt, de félek, ez sem lenne jobb semmivel. Oké, lenne szex.
Nagyon tetszik neki a személyiségem, meg hogy ha összejönnénk, az hosszútávú lenne, mert jól elvagyunk, de nem hiszem, hogy nekem lehet valaha normális kapcsolatom még.
21l

Egyik kapcsolatból a másikba ugrani nem szerencsés,a jelenlegi kapcsolatod zárd le,dolgozd fel,aztán kezdj újba.
Melyiket válaszd?
Kezdésnek egyiket sem.

Először is az első már bizonyított, hogy alkalmatlan párkapcsolatra. Tehát őt mindenképpen dobni kellene.
Aztán utána lehet ismerkedni a másikkal, feltéve ha ő is képes lezárni a kapcsolatát. Ha nem, akkor keresel valaki mást.

Szakíts, mindenképpen.
Utána meg ahogy jön! Nem feltételnül a 2. srácnak kell jönnie.

Az a baj, hogy rosszul állsz neki. Nem ebből a két srácból áll a világ, egyiket sem kell választanod. Azt kéne felismerned, hogy függetlenül a második fiútól, el kéne hagynod az elsőt, mert érzékelhetően nem működik már jól a kapcsolat, és te sem akarod annyira az olvasottak szerint, mint kéne. Én azt tanácsolom, szakíts, aztán majd meglátod, mi lesz a másik sráccal.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!